0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dünkü postla ilgili eşim konuştu kaynanmgil kabul etmemiş kız 7 aylık hamile zor olur şimdilik burda yemeği yiyin geline zor olur evde yemek yapması doğuma da çok kalmadı demiş eşimde doğuma kadar beraber yiyelim doğumdan sonra evleri ayırır Kendi evimizde yeriz dedi kaynanamgil de iyi davranıyolar bize de bı kötülükleri Yok

8 Cevaplar

+2 oy
(1,466 puan) tarafından
Doğumdan sonra da bebek küçük yapamaz derler başta ayırdın ayırdın yoksa kalırsın öyle bahaneler bitmez madem iyiler hiç ayırma canım 
tarafından
Bilmiyorum cnm Bnde ne yapacağımı
tarafından
Bence dediğin doğru
(1,466 puan) tarafından
Bende şuan ikinciye hamileyim banada diyorlar oğlan yaramaz ikinci olsun biraz toparlan öyle diye bende sonuç olarak ikisine de ben bakacam ha bugün ha ilerde kendi düzenim olsun diyorum bence eşinle konuş şimdiden ayır çocuk olunca inan çok zor oluyor sığamıyosun
tarafından
Aynn doğru diyorsun öyle yapim cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla kuzum doğum olunca da bu sefer çocuk büyüsün de öyle gidin derler bence
tarafından
Valla sen bilirsin cnm doğum olduktan sonra çok zorlanirsin çünkü diyecekler büyüsün büyüyünce de alıştık gitmeyin çocuk güzel yiyo burda vs.vs.
tarafından
Aslında bnde ne yapacağımı bilmiyorum cnm evleri ayirsak aramız bozulur mu ayirmasak hep böyle mi devam edecek
tarafından
Canım sonucta senin de kendi hayatın var ömür boyu orda kalamazsın ki eşinle konuş ben çekirdek ailemizi kendi evimizde kurmak istiyorum bebek doğunca annen gil alışır bizi göndermek istemez evimde doğum yapmak istiyorum gibi konuş bence ..
Niye aran bozulsun güzelce konuş anlat gitmek istediğini bu senin hakkin
tarafından
Aynn cnm bn eşimle konusim
tarafından
Aynen konuş güzel bi şekilde cnm
0 oy
tarafından
Sonrada bebek küçük dert hep bahane bulunur yani baştan ayirmak en iyisi 
tarafından
Dediğin doğru cnm
0 oy
tarafından
Dogumdan snra hic ayiramassin ki
tarafından
Aynen cnm ne yapacam bnde bilmiyorum onlar kabul etmiyor ayirsak aramız bozulur
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Doğumdan sonra hiç ayiramazsin torunu görecekler daha bırakırlar mi 

Anlasiyorsan kal ,.ama kendi ocagim tutsun artık dersen şimdi ayrıl bekleme 
tarafından
Bana da çocuk doğunca öyle yaparlar gibi geliyor
0 oy
tarafından
Valla benzer durumu yaşamış biri olarak konuşuyorum canim nap ne et evini ayır yemeni içmeni vs .

Ilk  evlendim borcumuz çoktu sizin hesap yeme içmeye para vermeyin burda yiyin oldu neyse başta herşey güzeldi ama sonradan eşimle vakit geçiremez oldum özel birgün kalkip birşey yapamadim . Neyse bi tartışma oldu baska birşey yüzünden eşim hemen ayırdı evleri  peynir zeytin yedik ama evimizde yedik çok şükür halimize .

Şimdi hamileyim 8 aylik .

Ilk 4 ay kafami kaldiramiyordum Allah razi olsun yine o kadar kotuluk yapmasina rağmen eşimin ısrarı ile orda yedik aksam yemeklerini.  Neyse ben artık 2.trismeter donemine girince rahat hareket etmeye vs basladim bir iki eşime dedim kafa salladi ama yine gitti orda yedik . 

Neyse geçen görümcemler geldi eşimin arasi yok onlarla onlarin bahanesi ile yemegi ayirdik yine çok şükür  . Rahat ettim cunku istediğim saatde istediğim gibi yiyorum affedersin bazen kalkip tabagi alip oturuyom koltukta öyle yiyorum nasil rahat edersem hesabı. 

Dün mesela biraz ağrım vardı eşim çay demledi kahvaltilik yedik ama evimizde sakin sakin huzurla yedik istediğimiz gibi 
tarafından
Bnde öyle istiyorum da
0 oy
(164,089 puan) tarafından
ohiooo dogumdan snr bebek uyumuyo durmuyo burda yiyin derler ipin ucu kacar
tarafından
Bana da öyle geliyor cnm
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Ev ayrı ama yeme kısmı mi aynı...

Aman iyiyseniz kaynanan da yapıyorsa az dur bebek doğunca faydasida olur sonra giden yine
tarafından
Evet cnm altlı üstlü oturuyoruz yemeği beraber yiyoruz
(9,684 puan) tarafından
Esin istediğin zaman eve yanına geliyorsa yemeği bahane edip hep orda durmuyorsa dur biraz daha nolcak

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,097 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 504 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,257 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,736 soru

24,405,206 cevap

350,450 kullanıcı

...