0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Esimin ailesi burasi senin evin diyolar gidiyorum surekli is yaptiriyolar oturunca sanki oturmam gozune batiyo kalk onuda yap diyo kaynanam gece olunca seviniyorum cunku bitek oyle dinleniyordum cunku uyuyoruz  sonra bisey yedigimde hemen agir  isler yaptiriyo sanki verdginiin acisini cikarir gibi sonra iceri gidiyorum soguga oyle cagirmiyo ama sicak odada oturunca kalk kalk onu yap bunu yap bide misafir geldiginde. Yaptirmiyo mesela ben istegim yerde uyuyamiyorum onlar karar veriyolar istegim yorgani uzerime ortemiyorum televizyon hic izleyemiyorum olur acarim bazen hemen kaldirir onu yaptinmi der evet dinleniyorum diyorym baska bisey cikarir sanki gozune batar bi dizi bile izlemedim orda banyo yaparim korkudan hizli hizli yapiyorum hani bisry demesin tuvalete gidemiyorum cekiniyorum onlar hissetttiriyolar cunku bunu bana ama suan ayriyim onlsrdan baska sehirdeyiz 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ve sende hala o eve gidiyorsun 
(22 puan) tarafından
Gitmiyorum esim zorluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 15 gun kaldim kaynanamda her isini yaptım sonra evime geldim 1 hafta sonra yine gittim 2 gün kaldım orda ve hiç bir iş yapâmadim rahatsızlandım çünkü çok kötüydüm şuan bile hastaneden geldim yine hastaneye gidecem kaynanam yemek yapıyordu ben oturuyorum kayınpederim gözlerini dikmiş bana bakıyor niye sen yapmıyorsun der gibi sürekli gözü ustumdeydi ben oturuyorum diye çok zoruma gitti hatta kaynanam bana yaz gelene kadar gelmeyin dedi 2 gün bana bakamadı benim annem 1 buçuk ay baktı bana ahhh ahhhh 
tarafından
Analar bambaska busram kimse ananin yerini tutamiyo
0 oy
(13,439 puan) tarafından
O ne oyle be nazi kampımı 
(22 puan) tarafından
Evett sanirim istenmiyorum
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Yabancılık çekerdim bu şekilde gitmekde istemezdim ama senin yerinde olsam anne bi dur kız azcık dinleniyim derdim bida diyemez zaten
(22 puan) tarafından
Diyorum yine yaptiriyo
0 oy
tarafından
Kız aklın varsa hiç gitme yabancı birinin evine gitsen bu kadar yapmazlar 
0 oy
tarafından
Eşinin suçu.. Buna izin verdiği için 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben asla o ewe  gitmezdim  daha  one ya köle gibi davranıyor Ben  gittiğimde hiç bir iş yaptirmazlar  zaten  sadece 1 gece  kalıyoruz eşimle  orda hep benim  ailemin ewinde kalırız  memlekete gittiğimizde o neymiş öyle yaa 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Aynı şehirde değiliz biz, yilda bir kere gideriz .gittigimde de rahatımdır canım hiç birseye karışmaz. Istediğim gibi davranabilirim. Senin de karşılık verme zamanın çoktan gelmiş bence .
0 oy
(324 puan) tarafından
Bu şekilde davranıyorlarsa tabiki rahat edemezsinnn bende olsam rahat edemem 
0 oy
(349 puan) tarafından
Ben anlamıyorum niye bu insanlar evlenince kızı gibi görmiyolarda sanki evine hizmetçi gelmiş gibi muamele ediyolar. Ben evlendim kaynanama gittiğimde kahvaltıyı hazırlardım yedikten sonra kaynanam geri çekilir ayaklarını uzatıp çay içerdi ben ortalığı toplardım. Vallahi anneme böyle hizmet etmedim bekarken. Keşke diyorum annemde böyle ayaklarını uzatsaydı da ben hazırlayıp toplasaydım. Ona içim yanıyo
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Haklısın canım kim olsa rahat edemez. Bence şunu yap bunu yap dediğin de tamm de geç yapma yoruldum de sürekli o söyledikcé sen yorgunum de böyle böyle vazgeçer belki. Benim kaynanam üst katımda oturuyor birimiz oğluma bakar birimiz yemek yapar hatta oğlum durmadigi için çoğu zaman o yapar yemekleri bir şey isterken de rica eder yapabilir misin kızım der senin ki gibi olsa sert davranırim izin vermem köle muamelesi yapmasına 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
gitmw oraya sende boşver madem böyle seni hizmetçi bellemiş ama illa gitmen gerekiyorsa da iş yavaşlatma eylemi yap yarım yamalak iş yap. beğenmez daha da demez belki :) 
0 oy
(454 puan) tarafından
Böyle olsa kimse rahat edemez bende daha uzanıp yatmisligim yok yanlarında insanın evi gibisi yok ama ama emreder gibi de söylemez biseyi sen çocuğuna bak der genelde yemekleri o yapar benden bisey isterse yaparım tabi   
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben hiç iş yapmıyorum valla bi kahvaltı hazırlamaya bide masa toplamaya yardım ederim o kadar 
0 oy
(973 puan) tarafından
Aynisini bende yaşadım Canim şimdi de sürekli arıyorlar gel diye gitmiyorum eşim de gitmek istemiyo pek bazen annesi gili görsün diye ben zorla götürüyorum ama artik cagiriyorlar gitmeyecez sen gidiyorsan git torunlarını görmek istiyorlarsa kendileri gelsinler diyorum 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
O ne be öyle gitme daha iyi. Ya da peşin peşin gittiğinde evi komple elden geçir annem zavallı öyle yapardı. Bir de gider yengemler tarlada diye anneannemin evini yani yengemlerle birlikte oturduğu evi temizlerdi yardım olsun diye. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 488 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonul_6. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,677 göst.
23 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif vurkan (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 510 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim0101 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,530 soru

24,073,433 cevap

330,803 kullanıcı

...