0 oy
916 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
D3di kendssi nankör oldugu icjn guzel yemegede begenmedim der

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hepinizn yorumunu okudum kizlar kusura bakmayin tek twk cevap veremdm ama daha gittmem de yapmamda o kadr basit
-Reklam-
0 oy
(5,452 puan) tarafından

benim yaptığım yemekler beğenilmiyor  diye bir daha adımımı mutfaga atmam!

Bundan güzel bahanemi olur =) 
tarafından
Zaten bırak adimimi mutfaga atmak gitmem bile kaynanamada dedim zaten gelmem daha diye
(5,452 puan) tarafından
ahahaha iyi yapmıssın
tarafından
Kaynanan ne dedi peki
tarafından
Dedi niye bisey olmamis gbi bende oylee... dedim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
O begenmiş demekki yemiş fesatlığından sana laf ediyo. Bidaha yapma kız yemek falan
tarafından
Yaparmiyim ben daha birak gitmemde hak etmiyor bakti eltim yok ben tekim bildi ben yapmışım bilerke lafini soktu
(25,181 puan) tarafından
Sende ona laf sok kız
tarafından
Bundan sonra görürüm ben onlari kiz ALLAH tan korkum olmassa biliyorum ne ederdim ama bosver allah görüyor yetr daha bundan sonraya oraya gittigimde ayak ayak ustjnde yeni gelin ghi oturacam
0 oy
tarafından

Ic sesim zakiim ye ozaman moruk der dis sesim hic bisey demez :D kiz üzülme laf olsun diye söylemiş 

tarafından
Ahahahahaha
tarafından
Kiz demeki seni canini sıkmak için bilerek söylemiş takma beğenmediyse kalkib kendisi yapıb yesin
tarafından
Daha yalvarsada yapmam ki eltim yapsin
(25,181 puan) tarafından
Yapsın la boşver :D
tarafından
Aynen canm o eltimi severim ona lafim yok ama onun ortamda oyle soyleyip banalaf sokmasi zoruma gitti
0 oy
(649 puan) tarafından
Beğenmiyorsa zıkkımlanmasın niye zıkkımlanıyo su bile koymam onun önüne 
tarafından
Bundan sonra yagmurlu gunde ona su bile yok
0 oy
tarafından
Kız doyduktan sonra afiyet olsun baba bu kadar begenecegini bilsem biraz daha fazla yapardım tabağı süpürdün sildin resmen deseydin
tarafından
Dieyecektim esimle goz goze geldik bana sus dercesine bende daha kinusmadim oda fark etri yemegini yedi
0 oy
(475 puan) tarafından
Ben böyle yapıyorum begenmiyosaniz yemessiniz derdim ben zaten ne derlerse cevaplarını veriyorum 
tarafından
Kiz yaslisdr kalp hastasdr kalbi yüzde 20 çakışıyor uzulmesin diye sesimi etmiyirum ama dun dedim yedigin yemk burnundan gelsin ilk defa icimden oyle bi laf dedim keske demeseydim
(475 puan) tarafından
Valla biz Allah rızası icin yapiyoz ne yapıyosak ama onlarda bazen hak ediyo yaa sıkma canini
0 oy
(54,163 puan) tarafından
yapma be canim yapma gitsin orda yesin nankor
tarafından
Kiz hep yer yemellerimi begnr der belki o yapmis cunku her gisimde ben yaparim elticigimde bulasiklari yikar isimz belli yani blerek laf sok.asi ne kadr uzucu
(54,163 puan) tarafından
kötü olsa bile nezaketen bisey denmez ki belli zaten kırmak için soyledigi esin ne dedi peki
tarafından
Eşim sesini etmedi ama onunde yuz ifadesi değişti
0 oy
tarafından
Bizimki de arada Bi laf olsun ye saçma sapan espri yapar kendince laf sokmaya çalışır. Mesela bu yemek niye böyle olmuş der. Öyle olması gerekiyormuş demekki derim güler. Eskiden cevap verirdim de artık duymuyorum cevap vermiyorum cevap verince tamam amacıma ulaştım sinir ettim diyor çünkü 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Tövbe yarabbim yaaa. Vallahi insan canını yakacaklar diye ne yapacaklarını şaşırdılar artık
0 oy
tarafından

İçimden kayınpederin yüzüne karşı ...... Ye diyesim geldi 

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Tamam canım bu artık son nokta oldu gitmeyeceksin. Zıkkım yesin yemek  işte neyini beğenmiyorsa 
0 oy
tarafından
Bidaha yapma canim sende insanoğlu nankör ne yapsam yaramamazsin
0 oy
tarafından
Begenmediyse kendi yapip yesin haspam
0 oy
tarafından
Birdaha ne yemek yaparim ne evinde bi esya kaldiririm zikkim yesin 
0 oy
(18,703 puan) tarafından

Valla kim beğenmiş kim beğenmemiş benim umrumda olmaz. Ben kendim güzel  olduğunu ve bayıla bayıla yedikten sonra kim doymuş kim tok takmam..benim.karnim doysun da :D

0 oy
tarafından
Begenmediysen yeme o zmn deseydin 
0 oy
tarafından

İyi madem bundan sonra burda yemek yapmayım de oh onlar yapsın sen ye:D

0 oy
tarafından
Sofrada duydunuz mu ahanda şimdiye kadar yaptığım güzeldi bugün bebegnmedin daha da yapmam derim 
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Önünden tabağı alırım 2 de laf sokarım bana saygın yoksa nimete saygın olsun diye ki dedim de 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 417 göst.
4 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Emmarose (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 489 göst.
+2 oy
91 cevap 1,570 göst.
0 oy
31 cevap 1,302 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,699 soru

24,158,535 cevap

335,228 kullanıcı

...