0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Selam kızlar ben daha önce 36 haftalik bebeğimi kordon dolanmasından dolayı kaybettim ve sezeryanla ölü doğum gerçekleştirmek zorunda kaldım aradan 2 yıl geçti şu an 7 aylık hamileyim ve buda sezeryan olsun istiyorum 2.sezeryanda çatı muayenesi yapılıyor mu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sezeyan da çatı muayenesi mi yapiliyor 
-Reklam-
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Canim bende ilk bebegimi kaybettim basin sagolsun rabbim sabir versin bunuda sag saljm kucaginiza almayi nasip etsin insallah  eger acil bi durum yoksa bakmiyolar canim ama agrin filsn olursa bakiyolar
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Sezeryanda cati muayenesine gerek yok cnm 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Başınız sağolsun canim benimde oğlum kontrole gitmiştim boynuna iki tür kordon dolamış göründü acil sezeryana aldılar  benide kendini öldürebilir diye o geldi aklıma şimdi sen öyle yazinca çok üzüldüm :(
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Doktorun gün verip gununde gidersen olmaz lakın sancım olur erken olur acile giiders VS çatı muayenesi olur canm 3 sezwryan tecrübesi 
0 oy
tarafından
Sezeryan olacağın için gerekmez kuzum
0 oy
tarafından
Bazı kendine guvenen çoğunlukla ozeldeki doktorlar daha önce sezaryen olsa bile çatı muayenesi yapıp müsaitse normal doğum denemek isterler ama bunun için beş yıl geçmesini beklerler genelde ama ağrın sizin olur acaba açıklık var mı diye bakarlar suyun falan gelir o anlık durumlarda 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 464 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azranın❤️annesi (406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 174 göst.
0 oy
6 cevap 178 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (626 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 574 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu