Kizlar bu aksam baya agrim vardi eşimde terminale gidip gelmesi lazmdi is icin bana dedi 15 20 dk ya gidip gelcem dedm bak sancim var cabuk ol yada gtme gtcem gelcem hemen dedi gtti 1 bucuk saat gelmedi eve gelince elinde poset pogca falan var ne bunlar dedm annem verdi dedi bende surat astim ben agri cekiyorum riskliyim sen bide annene mi gittin diye ugradim gecerken dedi baya saydirdi falan tartistik sinirimden aglayp durdum hala uyuyamiyorum söylediklerinden sonra ben mi abartiyorum dogru mu yaptigi ya birde bagirarak uste çıkıyor. Sizce ?
ahh ahh hatalarini gorebilseler kabul edebilseler keskee.. ama yook onlar hep hakli hepp.. bizde kavga ettik uyku iptal. sabir versn allah bize
Abartiyor olabilir misiniz siz esinizi aradinizmi ağrım var diye belki aramadiniz o da problem yok olsa beni arardi diye dusunmustur
bende uyuyamiyorum dusuncelerden
Ayni durumu gecen bende yasadm canm. Haklısın bu durumda seni bırakıp gitmemesi gerekiyodu ama erkekler bazen cok umursamaz oluyolar :/ bide haklıymış gibi onlarda soyleniyor bisey dediginde sende o hasta oldugunda aynısını ona yap ki anlasn baska türlü anlayamiyolar malesef
Haklısın canım bende olsam bende kırılırdım a a cokta uzatna bak anneside seni dusunmus pouca göndermis hic getirmeyede bilirdi yano dusunmus seni yalan söylerdi isim uzadı derdi falan tmm haklısın tez gelmeliydi ama her kes hata yapar xanım cok ta uzatma ha bu arada bende mide yanmasından uyamiyorum deli olcam
Seni cok iyi anliyom hamileysen tabi seni asla yanliz brakmamali ve aradigin zaman kosa kosa gelmeli brak ppogacami onemli ya sana bisi olsaydi nolcakti bence hic abartmiyosun benm esimde saun ben 29 haftaligm biyere brakip gidemiyo gitse bile yanima birini getiryo gorumcem kaynanam filan onlar kalyo ve ben nerdesin nel dedigm zamanda hmen isi ggucu brakip gelyo hamilelik surecinde esleri yanimizda isteriz inan ben kaynana gorumce oz annemi bile istemiyom yanimda sadce esim olsun diye esin eeri bambaska tabi
1,492,653 soru
24,389,463 cevap
349,202 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın