Kızlar ben 4 buçuk aylık evliyim. 11 haftalık hamileyim. Kaynanam ilk defa pazartesi geldi evime. Kendisini esimle sevgililik dönemimizdeb beri severim. Görümcemle beraber geldiler 2 gün kaldılar evin yemeğini falan hep o yaptı beni sürekli yatırdı. Canımın istediği bi kaç bişey vardı onları görümcem söylemiş onları yaptılar aldılar falan . Bi de gitmeden önce kızım sen kendi zevkine göre al ben almıyım deyip elime 4 çeyrek sıkıştırdı bebek alışverişi için. Sizin kaynanalar nasıl size kötü davranıyor anlamadım ben kendimi prenses zannettim ha bi prıblem oğluna çok düşküb asla laf söyletmiyor ama oğlu da bana düşkğn bana laf söyletmiyor o yüzden çok problem olmuyor
dipnot: bi evin bi geliniyim
Şimdi kaynamasın sevmeyenler tarafından linc edileceksin yani ne hava atıyorsun be
Benim kaynanam da oyle cok sukur 1 yildir evliyim 34 haftalik hamileyim prenses muamelesi goruyorum ilk gunden beri )
Öp başına koy kaynanayı
Maşallah de canım nazar değmesin
Kız emin misin kaynana değildir o anadır ana
Ayy benim kaynanamda cok iyidir ya ayni evdeyiz annem gibidir dogumda cocugum benim herseyimle ilgilendi 15 gun beni yataktan cikarmadi bebegime besigi aldilar simdide kupesini alicaklarbir suru örgü yapti el emegi
Kız maşallah totonu kaşı nazar değmesin
Şimdi bunda kaynanası kötü olanlar kıskanıyor böyle şeyler paylaşmayın derler
1,486,290 soru
24,299,131 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın