0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (80 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Burdan bir arkadas tarhanayi isitip bebegin karnini  ustune kiyarsak iyi gelcegini soylemisti tam olarak nasil yapiliyor bebegin karnina koyimde iyi gelsin galjba usuttu emmiyor emzik veriyorum susuyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğiniz kac aylik
tarafından
He bende yedircen zannettim kizzzz☺️☺️ valla onu duymadim ama sicaklik ariyolar sen benim dediklerimide yap kizim bes aylik hala gazlandikca uyuyamadikca ben ayak altina su torbasi koyarim rahatlar uyur
(80 puan) tarafından
O yok iste evde
tarafından
O zaman karnına  mendil isitip  koy canim geçer
(80 puan) tarafından
Ise yararmi
tarafından
Yarar canim ben cok yapmıştım  gazi var diye karni  agriyosada iyi  gelir
-Reklam-
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Tarhana gaz yapıyor cnm ve baharatli çocuklara tarhana ekgidada bile bebeklere Özel olan tarhanadan veriliyor bence pek inanma herşeye kendin yemekleri kimyonlu yemeye bak sütünden ona geçer kimyon gazı azaltir kuru fasulye nohut mercimek lahana gibi yiyeceklerden uzak dur 
(80 puan) tarafından
Canim uedirmek icin degil  bir arkadas yazmisti birdan  bir kasik kadar tarhana azcik su tavada isitip mendille karnina koy demisti karin sancisina iyi geliyor demisti onu sordum yani tam nasil yapildigini bilmiyorum o yuzden sordum
(1,219 puan) tarafından
Yanlış anlatmissin cnm ozaman onlara inanma kendin omzuna yatırıp çıkart gazı çıkıp rahatlayinca zaten uyuyor ona inanıp yatırma ya gazdan kusup kusmugunu cikartamazsa tehlikeli yani demem o
0 oy
tarafından

3 aylık bebeye tarhana verilmez asla 6 aydan önce olmaz 

(80 puan) tarafından
Herkes beni yanlis anlamis vermek icin degil canim isitip karnina koymak icin sormustum yorumu oku canim
tarafından
Postu düzenle cano ozaman daha iyi bilgi alırsın

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,586 göst.
29 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
10 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,346 göst.

Kategoriler

1,475,171 soru

24,150,356 cevap

334,872 kullanıcı

...