0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Arkadaşlar ablam ve eniştem için yazıyorum. Daha önce çocuk için tedavi gördüler o dönemler çok sıkıntılıydı. Eniştem de artık istemiyor . Sürekli ilişkide geri çekiliyor . Bunun çözümü nedir ? Anlamadan içine boşalsa gebelik için şansları olur . Bunun için ilaç önerebilecek biri var mı ablam çok çaresiz kaldı . Artık yaşları da ilerliyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enişten istemiyor sanki, önce onu ikna etsin ablan
(1 puan) tarafından
İstiyordu ama psikolojisi alt üst oldu . Tedavi gördükleri sırada işte şu gün ilişki bu saat yumurta çatlama derken bir yıl geçti . Biraz da kaderci bir insan . Kendiliğinden olsun diyor . Biz de anlamadan boşalsın diye ilaç veya bir yöntem varsa artık bunu deneyeceğiz
tarafından
Yani haklı biraz, bunalmış olabilir. Zamana birakmak daha iyi. Ama böyle birşeyin ilacı var mı bilemem, ablan doktoruna söylese daha iyi
(1 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Kaderci biri kendiliğinden olsun diyor demişsin ya canim içine boşalma olmazsa nasıl kendiliğinden olsun ki hani normal iliski olur da zamana bırakır kader kısmet der
(1 puan) tarafından
İşte ablam da bunu anlamıyor :(
(532 puan) tarafından
Anladim canim Rabbim yardımcısı olsun kadın olmak çok zor ya bizimde ilk bebeğimiz ilaç tedavisiyle oldu o ilişki günleri geldiğinde eşim bi hallere giriyordu sinir ediyordu beni anlayabiliyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,325 soru

24,399,697 cevap

350,025 kullanıcı

...