0 oy
411 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar;

Bebeğimi mayıs sonu haziran başı bekliyoruz. Giyim konusunda yazlık şortu kısa kollu zıbın mı almalıyım yoksa uzun patikli kalın giyisiler mi? Pişer mi kalın giyisi alsam

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla 2 oğlum da haziran da doğdu evim çok sıcaktı hep kısa kollu zıbın giydirdim başka bişi giydirmedim aldığım kıyafetlerin çoğu öyle kaldı kışa kadar çocuklar büyüdü giyemediler verdim hep birilerine 
tarafından
Bizim evde çok serin oluyor biraz uzun biraz kisa alayim bende her ihtimale karsi
tarafından
Bilgi icinde tesekkur ederim
tarafından
Uzun kollu patikli ince takımlar al o zaman
tarafından
Rica ederim canım
tarafından
Tamam oyle yapayim sagolun kardesim
-Reklam-
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Kalın değil canim penye ince uzun kıyafetler olabilir benim temmuz doğumlu bebeğim ilk binkac gün giydirdim hiç sıcağı sevmedi 1 aylık filan di kısa kol zibinla kalıyordu evde tabi gündüz ve veteran yapmayacak şekilde serin tutuyordum gecede uzunkol mevsimlik alt üst takım ve ince bir örtü 
tarafından
Bilgi için çok teşekkür ederim.
0 oy
(163,323 puan) tarafından
uzun al ama ince al 
tarafından
Tamamdır teşekkürler
0 oy
tarafından
Kolsuz zıbın giydirdim hep haziran ortası  doğdu
tarafından
Evin serinligi korkutuyor disarisi icin kisa ev icin uzun ince alacam artik cok sagolun
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Yeni dogmus bebege bence yazlik sort olmaz ve ozamanlardada hava soguk oluyor penye uzun kollu ve penye uzun pijamalar almani tavsiye ederim bende tam yazda dogum yapicam agustos sonu ve ikinci bebegim kisakollu giydirmem ince penye giydiririm cunku dqha yeni dogmu ama belki agistos gibi giydirebilirain tişört 
tarafından
Haklisiniz tesekkur ederim
0 oy
(213 puan) tarafından
Ben kizimi mayis 7 sinde dogurmustum sadece 40 i cikana kdr 5 li setlerden alt ust takim giydirdim sonra zaten yaz sicagi sadece zibinla duruyordu hediye gelenler oylece kaldi smdi 2.gebeligim oda mayis sonu haziran basi dogacak onuda ablasinin zibinlariyla buyuturuz artik  :-))
tarafından
Cogunlugu uzun azinlik kisa alcam artik cunku evim serin sonrasinada Allah kerim cok sagolun :))
0 oy
(16 puan) tarafından
Mayis ayı için ince uzun zıbın uzun kollu alabilirsin geriye kalanı kısa kollu al canım 
tarafından
Tamam kardesim tesekkur ederim
0 oy
(196 puan) tarafından
Benim Mayıs.ortasi ben yavaştan almaya başladim ilk doğumumu da Haziran ortası yapmıştım uzun kollu patikli altlar al çünkü yeni dogduklarinda vücut isilarini koruyamiyolar ben kışlık battaniye bile almıştım iki tane işime yaradı. Sonraya doğru kısa kol giydirdim ama iki ay sonra felan kızımda da aynısi olicak galiba.
(196 puan) tarafından
Bu arada benim evimde serindi Ağustos ta sıcak hissettik
tarafından
Bende oyle yapcam cok yardimci oldu herkes insallah saglicakla kucagimiza aliriz cok tesekkur ederim :)
(196 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(38 puan) tarafından
Ben de haziranda doğum yaptım tek zıbınla terliyordu bebek olmasına rağmen aletlerle uyudu evin çok sıcak oluyorsa bide tam yaz gelen bi yerde oturuyorsan sana tavsiyem ince şeyler al
tarafından
Yok maalesef evim hep serin oluyor o yuzden cogunlugu uzun alip bir kac tanede kisa alayim disarisi icin diye dusundum tesekkur ederim
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Canim ben tam o zamanlar dogum yaptim sadece zıbın giydirdim denizli cok sıcak oluyodu tabi yasadigin sehirde onemli 
tarafından
Ankaradayim fakat evim hep serindir o yuzden uzunla baslayacagim daha sonra kisaya gecerim tesekkur ederim kardesim
(1,295 puan) tarafından
Aynen canim oyle yap once ince uzun kollu giydirirsin sonra kolsuzlara gecersin rica ederim
0 oy
tarafından
Temmuzda dogdu ama hep uzun kollu giydirdim daha yeni dogmus bebek usur ister istemez 
tarafından
Tesekkur ederim haklisiniz bende uzun agirlikli alicam artik
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Bende mayis sonu haziran basi dogum yapacagm insallah

Uzun kollu ince penye giydirrm heralde 
tarafından
Bende oyle yapayim tesekkur  ederim
0 oy
tarafından
Mayısta doğum yaptim cnm ama bu sene setinde Mayıs ayı ona göre al birşeyler
tarafından
Tamam tesekkur ederim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Bende erken gelmezse 12 haziran gibi doğum yapıcam kısa zıbınlar aldım kışa doğru büyüyünce de kışlık uzun kollu alırım diye düşündüm pişer yoksa bebek

tarafından
Eviniz sıcaksa dogru yapmissiniz bizim serin oluyor ev o yuzden once uzundan baslicam saglicakla kicaginiza alin :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 430 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.

Kategoriler