Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hamileliğin ilk döneminde olanlar bakabilir misiniz ❤️❤️❤️☃️⛄
0
oy
294
göst.
20 Ocak 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
soruldu
Arkadaşlar hamileliğin ilk döneminde olanlar siz daha bilmeden ne gibi belirtileriniz vardı ilk zamanlar benim kızım 18 aylık unuttum kızımın kini şuan hafif bir kasık ağrısı yaşıyorum onun dışında sadece arada üşütmüş gibi karın ağrısı hissediyorum hiç bir belirti yok geçen aya göre regl gönümü hatırlamıyorum korkuyorum ya beni frrahlatın lütfen inşallah değildir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
20 Ocak 2021
BabyBoyum
(
163,398
puan)
tarafından
cevaplandı
ayline katiliyorum
20 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
İhtimal var mı canım
20 Ocak 2021
BabyBoyum
(
163,398
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi test yaptir
20 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
Adetime daha var ama canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Ocak 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,610
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlumda hiç bi belirti yoktu ama bunda regl ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyodu ilk hamileligimde mide bulantısı yoktu ama bunda bazen midem kalkiyodu bide 2 3 kere keskin bi baş dönmesi yaşadım ama şuan hiç biri yok bunları sadece 1 hafta yaşadım
20 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
İhtimal var mı yani diyorsun kuzum
20 Ocak 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,610
puan)
tarafından
yorumlandı
Aslında canım %100 olur diye bise yok benimde normalde üşüttügüm zaman öyle ağrılarım olur sonra hemen geçerdi ama ihtimalleri değerlendirmek lazım eğer korunmuyosaniz bunu da göz önünde bulundurmak lazım bide bende ki gibi her hamileliklerde aynı belirtiler olucak diye bise yok bunda olanlar hiç oğlumda yoktu ne yerleşme kanaması ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne göğüslerde hassasiyet ne kasıklarimda ağrı hiç bişeyim yoktu yani günüm geçmese karnım şişene kadar hamile olduğumu anlamazdım o derece belirtisizdi ama şimdi ki öyle değil yine bi iki belirtisi var bide günün gecmişmiydi senin
20 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım gün geçmedi geçen ay büyük ihtimalle 26,27de oldum şöyle bir şey var benim adetim her ay 2,3 gün erken oluyor e geçen aya göre daha 3,4 gün var 2 kere korumasız ilişki oldu kuzu
20 Ocak 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,610
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman her an herşey olabilir canım sen yinede hazırlıklı ol bu ayın sonuna kadar bekle bakalım nolucak
20 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşünüyorum ama daha kızım küçük süte çok bağlı korkuyorum nasıl sütten keseceğim diye aslında bu ağrı arada oluyor özellikle üşüyünce geçen yıl yone oldu üşğtmeydi ona benziyor çünkü korumasız ilişki dışında hiç bir belirti yok günüm geçmedi ve benim kızım da öyle hemen olmadı tedaviler falan bide bende rahim tersliği var onu bir yaşlı teyze düzeltti öyle oldu bide araştırdım ters rahim olanlar doğumdan sonra tekrar rahim ters dönüyormuş Tüö bunları düşünerek ihtimal vermiyorum ama olsada başımın gözümün üstüne olsun eşim ve ailesi çok istyor
20 Ocak 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,610
puan)
tarafından
yorumlandı
Ilk defa duydum ters rahimi o nasıl bise yani oyle olunca hamilelik oranı düşüyomu ?
Anam sen seninkini küçük olarak görüyosan o zaman ben ölmüşüm de aglayanim yok ☺️☺️ 8 buçuk aylık oğlum var 7 haftalıkta hamileyim ☺️ o yüzden sen benim kızım küçük diyince küçük değil diyesim geldi aslında küçük ama benimki daha da küçük olunca senin kızın bi anda bana 3 4 yaşında gibi geldi seninde eğer şimdi olursa kızını o zamana kadar sütten kesmiş olursun bence hiç korkma endişelenme ben 1 buçuk ay sonra mecbur kesmek zorundayım yani 10 aylıkken kesmem lazım ama senin hamilelik ihtimalin varsa en azından 1 sene emzirmiş oluyosun o yüzden sıkma canını herşey Allahtan geliyo bizimki de sürpriz oldu fakat yapicak bişeyim yok Allah yeter ki can sağlığı versin geri kalan herşey hallolur
20 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım amin amin amin tatlım evet öyle bir şey var canım bizde ailede genetik ablamda da oldu kuzu rahim ters olunca çocuk olmuyor kuzum doktorlar böyle bir şeyden anlamıyor ancak rahim filmiyle belki anlıyorlar oda çok zor bir film sana üzüldüm bebeğin küçük ve yine hamilesin sizinde bizim gibi eşin mi korunıyordu kuzu
20 Ocak 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,610
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim şifanızı versin inşallah canım daha beter şeylerden korusun..evet canım eşim korunuyodu yani evlendigimizden beri ben hiç bise kullanmadım korunmadim oğlum 2 sene sonra oldu o 2 sene içinde hiç kazayla olmadı ama taktiri ilahi işte bu sefer oldu ama olsun ya Allah elbet sabrını dirayetini verir bi şekilde büyürler plansiz oldu ama çok şükür ki Allah yine nasip etti inşallah çabalayan insanlarında kucağını doldurur..etrafimiz da o kadar tedavi gören insanlar varken keşke olmasaydı demeye dilim varmiyo nankörlük ederim gibi geliyo bana o yüzden hep iyi ki dedim
21 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol kuzum teşekkür ederim tatlım amin Allah razı olsun doğru söylüyorsun Rabbim kolaylık verir yardımcı olur hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermez
21 Ocak 2021
geldimikapaksesiii..
(
9,610
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım öyle gerçekten Allah kolaylık veriyo
22 Ocak 2021
❤️Asmin Deroş❤️
(
4,756
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah kuzum inşallah aminnnnn
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
240
göst.
Hamileliğin son döneminde olanlar ev işlerini yapabilyo musunuz
1 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy
1
cevap
52
göst.
Hamileliğin İlk Döneminde Ayak Şişmesi Neden Olur?
28 Şubat 2025
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
98
göst.