0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 haftaya evi boşalt dedik hanımefendi zahmet edip 10 gün sonra ancak memleketinden geldi. Babam hasta dedi ilk baktım WhatsAppta kırmızı rujla açık saçık fotoğraf paylaşıyor. Bizi kandırıyor kızlar savcılığa dilekçe versek kaç günde boşalır ev bilgisi olan yazsın canım sıkkın kadın 2 ay süre verin çıkmam diyor. Kayınbabam gelinime eşya aldım diyor bana sorsaydınız önce diyor eşya alırken. İmzalar toplandı apartman şikayetciydi zaten 

9 Cevaplar

0 oy
(53,896 puan) tarafından
kirayi ödüyor mu bari
tarafından
Ödüyor ama 4 5 gün gecikmeli bazen biz arayıp öde diyoruz kadın zaten eve sarhoş adamları alıyormuş apartman komple şikayetçi
-Reklam-
0 oy
(512 puan) tarafından
2 ay suresi var canım kontrat varsa elınde o tarıhe kadr cıkmaz yoksa 2 ay ıhbar suresı var sonra mecbur cıkmak zorunda 
(512 puan) tarafından
O zmn sıkayet edınce 2 ay muhketı var canım dayım ev aldı ıcınde kıracı varmıs cık dedı tasıncam dedı ben dıo kısın nerden ev bulcam nerden bulursan bul artık ev benım dıo cıkamam dıo sıkayet ettıler 2 ay bosaltma suresı verıldı lanet ınsan 2 ay kırada vermeden otrdu sonra defoldu gıttı
tarafından
Yaaa ama bu fuuş yaptırıyor apartman komple rahatsız
(512 puan) tarafından
Hımm onu bılmıyorum kuzum o zmn tez vakıt cıkarırlar herkes bunu bılıyosa cıksın dıosa atarlar bnce
tarafından
Apartman imza toplamış çıksın diye
(512 puan) tarafından
O zmn cıkarırlar sıkayet edın bır haftaya kalmaz fuhus sucundan atarlar
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bı insan evden çıkması gene 1 2 ay bulur he bide istemiyor ise Allah yardımcınız olsun 
tarafından
İstemiyor çıkmayı ayrıca ben 1 günde 15 kiralık ev buldum kadın kıçını kaldırıp gelmeye bile tenezzül etmedi memleketinden
(12,763 puan) tarafından
E sen bulmuşsun ne gzell kontrat varmı gerçi tebligat vs versen gene 6 ay da anca sonuçlanabilir
tarafından
Kontrat yok kuzum şimdi şöyle biz bu kadını araştırmadan koyduk fuuşta sicili var. Apartman şikayetçi evimizi fuuş için kullanıyor çık diyoruz 15 gün oldu kimildamadi bile
(12,763 puan) tarafından
Bı polis ve avukat ile görüşün bence
0 oy
tarafından
Kontrat varsa süresi dolana kadar çıkmayabilir şikayette etsen işe yaramaz 
tarafından
Kontrat gitti 3 ay oldu imzalamaya çağırdık gelmedi
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Daha önceden haber ettiniz mi? 1 haftada kolay kolay ev boşalmaz çünkü 
tarafından
15 gün oluyor haber edeli. 2 hafta süre verdik ama hanımefendi memleketinden yeni teşrif etti 15 gündür. Bugün gelecekmiş konuşalım diyor konuşacak bir şeyim yok kendine ev ara diyorum 2 ay süre ver diyor. Kontrat yok ayrıca kadın fuuş yaptırıyor evde
(25,180 puan) tarafından
Fuhuş yaptırdıgına delilin vsrsa şikayet et bi taşla iki kuş hemde ev boşalır
tarafından
Kuzum dedile gerek yok sicili var fuuşta
tarafından
Eve her gün 10 erkek getiriyormuş aile apartmanı orası çok rahatsız oluyorlar
(25,180 puan) tarafından
Hee o zaman ara polisi direk valla
0 oy
tarafından
Polisi ve jandarma ya gitseniz 2 ay süre verir ihbarname çekiyorsunuz sonra süre içinde hâlâ bosaltmiyorsa ifade verecek öle çıkıp gidiyor benim halam neler çekti bankaciyim dedi gece kulübünde çalışıyor çıktı yetmedi gazinoya gidmeye başladı eşim çıkın ugrastirmayin diye neredeyse yalvarcakti halama etmediği kalmadı parkeler alıcılar duvar suyuna git
tarafından
Kuzum fuuş sicili var apartman şikayetçi bizden önce
tarafından
TM bu kadın da resmen çalışıyordu olmuyo öle iste çıkmayınca cikmiyo bide ihbar name almassan sen suçlu çıkıyorsun eşim benim kamuflajla giderdi kapıya üç günün beş günün kaldı boşalt derdi itiraz verirdi ne oldu hoppp başa döndük
tarafından
Benim kamuflaj derken
tarafından
Asker bnm eşim sivil kıyafet le gitmedi kapısına hiç başka iş için adamlar geliyor lüks giyimli arabalı falan dediler eşimde hep erleriyle hizmet aracıyla giderdi kapıya yanlız gitmeyin iftira atar
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Olay mahkemeye kadar giderse 1 yıl bile çklmayabilir,uğraştırır sizi. O yüzden tatlı dille sorunu çözün, çıkmadan da eve tesisata zarar verir, anlamazsınız bile 
0 oy
tarafından
Böylelerini evden çıkarmakta ayrı bir derttt 
0 oy
(163,355 puan) tarafından
sikayette etsen cikmasi 2 ayï bulur o yuzden fazla yuz goz olmadan iyilikle laf anlata anlata cikar

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 582 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (335 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 450 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 529 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,541 soru

24,073,552 cevap

330,810 kullanıcı

...