0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 5 yaşındaki kızım çok iştahsız zorla yediriyorum üç kere ana öğün iki kere felanda ara öğün veriyorum ara öğün olarak meyve veya kek kurabiye felan veriyorum kilosuda 19 kilo sizce iyimi inanın bana sabahtan akşama kadar birşey vermesem anne ben acıktım demiyor bu yüzden bir doktora götürmeyi düşünüyorum

8 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Öğün sayısı gayet yeterli sağlıklı ve dengeli besleniyorsa sorun yok. Benim oğlumda 5 yaş olmak üzere bizimde kilomuz biraz fazla doğduğundan beri böyle. 
(785 puan) tarafından
Benim kızımda zaten zayıf doğdu halada zayıf elimden geldiğince dikkat ediyorum tam güzel yiyor kilo alıyor diyorum hop hastalanıyor tekrardan iştahı kesiliyor
-Reklam-
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Benim kızım da öyle zorla.. 4.5 yaşında 16 kg
(785 puan) tarafından
Tam biraz güzel yemeye kilo almaya başlıyor sonra  soğuk algınlığı felan oluyor tekrardan iştahı kesiliyor
(12,524 puan) tarafından
Benimki kg almıyı ya pek metabolizması çok hızlı bana cekms
(785 puan) tarafından
Bende zaten öyle kilolu olmasını istemiyorum sadece yemeğini iştahlı yese bana yeter
0 oy
tarafından

7 yaşındaki oğlum çok iştahlı ve çok güzel besleniyor ama kilosu 20 :)

Bence gayet kilosu iyi

(785 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım bakalım doktor ne diyecek
0 oy
(13,001 puan) tarafından
Kilosu gayet güzel bence 4.5 yaşında oğlum 14 kilo iştahsız Bi çocuk 
(785 puan) tarafından
Niye böyle iştahsız oluyorlarki ya
0 oy
(25,181 puan) tarafından
5 yaşında ki öğrencilerimize 3 öğün verirdik okulda sabah kahvaltı öğlen yemeği ikindi kahvaltısı akşamda evde aklam yemeği yerler 4 öğün. Seninki gayet normal kilosu da gayet normal iştahsız oldugunu düşünmüyorum öğün sayısı ve kiloya göre 
(785 puan) tarafından
İnan bana zorla yiyor eğer ben dikkat etmiyeyim hiç birşey vermeyim yemek istemez aç aç uyur bende zaten çok kilo almasını değilde yemeği severek yemesini istiyorum
0 oy
tarafından
Kilosu bana gayet iyi geldi benm kızımda 5 yaşında 20 kilo 
(785 puan) tarafından
Canım zaten kilosu benim içinde sorun değil ben sadece severek yemek yemesini istiyorum ama eğer hiç yemek vermiyeyim anne ben acıktım demez buna canım sıkılıyor
tarafından
Canım bazı insanlar isdahsiz oluyor inan benm kızımda öyle yemek yemek onun için eziyet bı kahvltiya oturuz o yiyeseye kadr canm çıkar benm ama küçük kızım öyle değil mesela tamamn cocugn huyu ile alakalı sıkma canını beş yaş kontrlu yaptirdnmi kan alıyorlar biz yaptırdık degerlenrnde bir sorun çıkmadı şükür o yüzden dert etmiyorum ben bak birde sana bir foto yuklicm
(785 puan) tarafından
Evet bende goturucem kontrole kansızlık veya vitaminsizlik felan varmı diye iyice bı baktiricam teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
4yasinda oğlum 21 kilo kahvaltı öğle akşam yemeği dışında sadece meyve ve muhallebi yer kendi yesin doğduğundan emin olduğun sürece dengeli bence gayet iyi siniz masalh
(785 puan) tarafından
Sağol canım bende zaten sadece isteyerek yemek yemesini istiyorum en azından anne ben acıktım demesini istiyorum inşallah düzelir
0 oy
tarafından

image

Bak canım çok doğru bir yazı bu 

(785 puan) tarafından
Kuzum ben zaten saat başı zorlanıyorum ki mesela sabah 10 da yiyorsa 16-17 gibi yediriyorum yani baya bı acıkma süresi oluyor ama hala iştahsız oluyor ona kafam takılıyor sadece yinede teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 275 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
27 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,667 soru

24,172,544 cevap

335,918 kullanıcı

...