0 oy
551 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Kızım salatalık yiyordu eşimde yanındaydı boğazına durmuş eşim bir bagiriyir kostüm gittim hemen yatırdım dişine sırtına vurdum elimi ağzına sokup çıkardım eşim aglayacakti nerdeyse Allah'ım ya ben yetisemesydm çok korktum ama belli edemedm eşime çünkü eşim çok korkmuştu bidaha asla vermem eline öyle seyler

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin böyle durumlar da donup kalıyor bişi yapamıyor demek ki ona güvenerek bişi verme kızın eline sen yokken 
(2,350 puan) tarafından
Yok vardığımda yatırmış sirtna vuruyordu elimdem geleni yapmış
tarafından
Hee iyi o zaman ben durup sana bağırdı sandım
(2,350 puan) tarafından
Yok canım beni çağırmak için bağırdı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Salatalık havuç 2 yaşından önce vermedim çünkü benimkide ölecekdi bi ara ilk oğlumda çok geçmiş olsun 

(2,350 puan) tarafından
Sağolun dişleri kaşınıyor diye vermiştim ilk defa böyle oldu
tarafından
Vermee kuzum bidaha oldu olan artık rabbim birdaha yaşatmasın
(2,350 puan) tarafından
Amin kuzum
tarafından
Salatalık tamam da havuç çok sert ben bile zor ısırıyorum onu da koparabilirler mi
tarafından
Ben vermedim cano şimdi oğlum 1 buçuk yaşında 2 incisi vermedim onada Allah korusun birazda pimpirikliyim ben
0 oy
tarafından

Annelerin bu ic gudusel halleri <3

(2,350 puan) tarafından
Çok kutsal bı duygu
0 oy
(163,332 puan) tarafından
Evde esin varken verme benimkide oyke kuzey su icip öhöö dese benimkinjn eli titriyo
(2,350 puan) tarafından
Buda öyle çok korkar
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bizimki de elma kopardı  ben bağırdım korkudan eşim soğuk kanlı hemen sırtını sıvazladı çıkarttı  da bişey vermiyoz o korku yetti  geçmiş olsun valla
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun canım normalde suyunu emerdi bu sefer koparmis
(7,617 puan) tarafından
Bizimkide öyle sen ağızda dişte yok nasıl kopardı şok olduk
(2,350 puan) tarafından
Koparır canım ezerek koparir
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsunnnn 
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bizde veriyoz ama eşim yada ben yanında muhakkak oluyoruz öbür türlü eline asla vermiyom
(2,350 puan) tarafından
Eşim vardı yanında canim
0 oy
tarafından
En çok korktuğum şey. Çok geçmiş olsun canım.
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(641 puan) tarafından
Canım salatalığı kabuklumu verdin kabuksuz versen rahat yer allah korumuş ya bende çok yaşadım ya insan korkuyo allah yaşattmasın
(2,350 puan) tarafından
Kabuklu sert koparmaz diye düşündüm
(641 puan) tarafından
Dişleri varsa koparır canım benşm kızım dşleri yokken bile koparıodu soyarak ver eline
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm rabbim bir daha göstermesin inşallah 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım biraz daha büyüsün öyle ver eline
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Allah korumuş çok geçmiş olsun. Hamileyken bi ara haberlerde görmüştüm 8 aylık bebeğin boğazında salatalık kalmış vefat etmiş. Nasıl bir korku bıraktıysa 11 aylık kızım salatalığın tadını bilmez asla eline vermem ne salatalık ne havuç ne o şekilde sert şeyler. Dikkatli olun canım Allah size bagislasin 
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun böyle şeyler anlık olan şeyler dikkatli olun Rabbim korusun evlatlarımızı onları bizlere bağışlasın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,675 soru

24,062,135 cevap

330,172 kullanıcı

...