0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kıza cidden yazık sevmiş birlikte olmuş hamile kalmış oglan da kızı kötü gözle görüyor yaa 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi kız bu ??

Esra Erol'un ev açtığı kız mi cnm
tarafından
Yok cnm bahar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke herşey sevgi ile bitse iki çift güzel söze gözleri kör oluyor allah akıl vermiş kullanılsın diye seviyorum diyip erkeğin koynuna girerlerse sonucuda böyle olur erkek milleti için 5 dakikalık zevk malesef sonra çöp gibi kenara atıyorlar.. ama genede kınamıyorum allah kimseye göstermesin 
0 oy
tarafından
Noldu o kıza en son barıştılar diye hatırlıyodum
tarafından
Dün geri ayrıldıklarını söylediler oğlan istemiyor bence hevesinivaldi
tarafından
Hadi ya oğlana bak sen ama ben fatmaya ısınmıştım kardeşini savunması fln
tarafından
Evet ya yazık oldu gerçekten
tarafından
Bugün varlar mı acaba tv de
tarafından
Evet canim var
0 oy
tarafından
Islamla bahar demi o oğlanın zaten evlenmeye niyeti yok hevesini aldı artık olan kizz oldu keşke oda bu yanlışı yapmasaydı:(
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Yaaa çocukta meymenet yokk boşuna kizi bekliyor onu onla asla olunmas  yaa olan yine bir bebeğe olucak.......
0 oy
tarafından
İmam nikahları varmış kızda ona güvenerek o adamı kocası bellemiş sonuç bu işte 
0 oy
tarafından

Saf ayağına yatıpda aslında kızın çok çakal olması kızda çocuk da sosyal medya bağımlısıymış, zaten olan o karnındaki sabiye oldu kız öyle bir konuma geldi ki adını o..... Ya çıkardılar 

tarafından
Kız çok fena ekranda izlerken ben deliriyorum
tarafından
Susuyo bide istemiyommm demezmi tamamen sinir oluyorum
tarafından
Evet rahime bide sen yorumlari okusan adam ona laf atan herkese cevap veriyordu sosyal medyada ama baharin namusuna laf atanlara cevap bile vermiyordu
tarafından
Anaaa kızz sosyal medyam yok okuyamıyorum :)))
tarafından
Kiz esra erolun sayfasinda bi gorsen adam laf atanlari nasil susuturuyo ama baharin namusu yerlere alanlara sesi cikmiyordu bahar affederse cok pisman olur ondan ne koca ne baba olur.
0 oy
tarafından

Show daki Melisa takmış durumdayım    dolandırıcı gelin.  Dolandirmadigi adam kalmamış 

tarafından
O da dut yemiş bülbül gibi maddeye alistirmislar bence o yuzden konusmuyor
tarafından
Bu bölümde çözülecek. Öyle gözüküyor
0 oy
tarafından
Çocuk resmen çocuk daha ya.
0 oy
tarafından
Imam nikahida olsa serefwis erkek serefsizdir ben esime guveniyorum ama yine resmi nikahi once istedim evlenirken sonradan kiyariz dedi kabul etmedim ne malum isini bitirdiktem sonra beni kapi onune atmayacagi hicbirsey talep edemeyecem ispatlayamayacam evli oldugumu o yuzden resmi.nikah kiyilmadan kimse kimseye guvenmesim
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Bahar mi evet yaaa bahara yazık oldu valla ama Esra Erol onada yardım eder kessin

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 553 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 425 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 429 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 523 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,336 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,751 cevap

336,687 kullanıcı

...