0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Pskilojikmi yoksa gercektenmi kaşinma hissim var sacimda benek benek beyazlar vardi

Sabah paranit aldim uyguladim taradim sacimi ama o tarakla tarayamadim sacima girdi cikmadi kestim sacimi tarak cikmadigi icin kendi taragmla taradim

Şimdi ben sifirami vursam yoksa 1 kez daha uygulasammi paraniti kapali biriyim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saçında uçan bişeyler yoksa bitmiş eger uçan bişeyler varsa devam et sürmeye nereye yatmişsan uzanmışsan orayı temizle, 0 a vurmana gerek yok geçiyor zaten 
(389 puan) tarafından
Kiz ucuyomu onlar

Sabah herseyimi yikadim yastik yuzunu yazmalari havlulari
tarafından
Sirke uçar saçin içinde gezer anlar sın bide 0a vurmana gerek yok geçiyor uygula maya devam et
(389 puan) tarafından
Gezen bisy yok ama huylandim
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bak bit ilaci al onun içinde taragida var ince bı tarak o ilacı sıkıyosun saçında biraz bekliyor sonra tara saçını bit varsa yumurtası yada o tarağa geliyor öyle anlarsın sıkça tara eğer yoksa zaten hiç birşey kepekten kasiniyodur varsa muhaakak taraga gelir
(389 puan) tarafından
Yaptim canm sabah beklettm yarim saat sonra ykadim
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yavrum saçını uçtan köke doğru bi tara bide saç kremiyle yumuşat sonra tara bit taragiyla keçe gibi mi yaptın saçını naptın bozma moralini gider onlar 
(389 puan) tarafından
Insllah canm sabah ykadim paranitle bit taragi giriyor cikmiyor sacima sacimi kestm tarak ckmaynca
(3,033 puan) tarafından
Nazik davranmazsan kırılır bide o tarak hemen annem.kardesime kulliyordu saçını ac önce iyice kremle yumuşar zaten sıfıra vurduğunda iyice psikolojinnbozulur uzaması çok zaman alır
(389 puan) tarafından
Evet haklisin kapalym ama esarbn altinada topuz lazim oluyor
(3,033 puan) tarafından
onu bi şekilde hallesldersin topuzlu bone alırsın ama evde kendine bakınca beğenmezsin kendini
(389 puan) tarafından
Haklsn canm
0 oy
(42 puan) tarafından
Hiç kesme saçlarını o hatayı bende yaptım kesince gitmiyo:) eşimin kuzeninin kafasında aşiret kurmuşlar ondan bize bulaştı kaç kere ilacladik geçmedi evde uzum sirken varsa dök kafana banyoda bekle 10 dk kadar o bit taragi ile tara küçük kızımla ben öle kurtulduk 
(42 puan) tarafından
Bi süre kaşıntısı devam eder ısırıkları yerler çok kasiniyo
(389 puan) tarafından
Canm sanirim bit yok ama yumurtlari var bariz belli beyaz beyaz
(42 puan) tarafından
Zaten bit yumurtluyo onları sirke çok çabuk kurutuyo onlari
(389 puan) tarafından
Insallah simdi sabah parant yaptim yarinda onu yapaym
(42 puan) tarafından
Geçmiş olsun şimdiden
0 oy
tarafından
Saçını boya hiçbir şey kalmaz 
0 oy
(306 puan) tarafından

Canım bunun en iyi yöntemi sıcak uygulama. Yani düzleştir saçlarını her gün. Yeğenime bulaşmıştı komşu kızından. Sonra ablama sonra ablamın arkadaşı ve kızına bulaştı :)) çok uğraştılar 1 tane bile kalsa çoğalıyor bitmiyor. O kadar çok şampuan denediler ki. Ablamla arkadaşı her hafta saç boyadılar. En son gaz yağı kullandılar. Ama en etkilisi düzleştirici olmuş. Sıfıra vurmana gerek yok canım. Bitiyor ama uğraştırıyor biraz. Yeğenim ve arkadaşının saçları o kadar sık ve kalın ki o saçlarda bittiyse senin de biter.

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Sana kesin bı çözüm soylimmi kurtulman için benimde başıma geldi ne yaptıysam olmuyordu biseyi denedikten sonra hepsi gitti sirke bit hiç bişey kalmadı
(389 puan) tarafından
Neyki cozun
(1,396 puan) tarafından
4 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 tane tam limonun suyunu sık ikisini karıştır sonra saçlarından dipten başla tüm saçına sür sonra kafana bı bone geçir sabaha kadar beklesin uyuycagin zaman yap bunu sabah kalktiktan sonra banyoda saçlarını güzelce durula ve tara bol şampuanla yıka en son çıkacağın zaman son durulama suyunun içine 1 litre suyun içine 4 yemek kaşığı sirke koy  üzüm yada elma sirkesi farketmez suyunu dök çık banyodan güzelce ince tarakla tara canım inan Allah'a gorceksin o anda hepsi bitcek
0 oy
(3,141 puan) tarafından
En kesin çözüm ya boyat ya cila attir saçına hemen kurtulursun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,381 soru

24,085,227 cevap

331,431 kullanıcı

...