0 oy
1,355 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün İBB market kartım açılmış mesaj gelmiş mesaj içeriğinde halk ekmek ala bilirsiniz yazıyor bende 153 aradım nedir diye dedi ki günlük 3 ücretsiz ekmek hakkınız var büfeden alın dedi bende bu gün gidip alayım dedim bu karda kaya kaya buz yollarda gittim çocuklarla sonuçta evde hergun ekmek yapıyorum yoruluyorum çocuk ders bebek bari ekmek ücretsiz olması iyi diyerekten  adana gayet kumar bir sekilde abi ücretsiz ekmek hakkım var nasıl oluyor dedi tabletim çalındı bende bilmiyorum ilk kibar bir dille bilgi almak amaçlı tabletle alakası nedir abi bilgi verirseniz dedim başladı yüksek ses tonuyla bağırıp çağırmaya dilenci muamelesi yaptı beni ekmek sırası bekleyen herkese karşı küçük düşürdü ben niye bağırıyorsun dedikçe susmuyordu bir Allah'ın kulu erkek var kimse kalkıp demedi bilader senin karşındaki bayan... gerçekten şok oldum kimse ses etmedi az geldim bu tarafa belediye işçisi abi bu büfenin adresi ne şikayette bulunacağım dedim adresi söylemedi beni karıştırma deyip sustu kimse kadını korunuyor resmen adam beni döve bilecek kapastede konuşuyor yanında çocuklarım da vardı bu Türkiye'yi kim koruyacak biz kadınlar ezilirken erkekler susuyor çok üzgünüm bir o kadar şok :( nereye şikayet ede bilirim sizce bana bağıra bağıra bağıra durduk yere terbiyesiz dedi vallahi suçum yoktu tek dediğim şey ses tonunuz çok yüksek niye bağırıyorsunuz :(  bide diyor git nereye şikayet ederseniz edin 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam bende bulaşmazdım kadir şeker olayını biliyosun. Eğer engelli yahut yaşlı olsaydın neyse ama orda kendini savunabilirsin kimseden bise bekleme bence 
tarafından
Demiyorum ki biri beni korusun sadece insanlar türk toplumu herşeye göz yumuyor herkes herşeye göz yumduğu için biz kadınların başına gelmedik şey kalmıyor
tarafından
Katılmıyorum canim türk halkı gayet duyarlı ve yardımseverdir sana denk gelmemiş
tarafından
Ya evet iyileri de var muhakkak ama bu ülkede adalet yerini bulmadığı için millet korkuyor birini savunmaya veya bir olaya karışmaya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke adamın ağzının payını verseydin ve orda polisi arasaydin hemen şikayet için cimere yapabilirsin ama bı sonuç çıkmaz 
tarafından
Yazdım cimere benimde ümidim yok gibi polis aklıma gelmemişti
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canım büfenin fotosunu çekseydin, zaten nerde terbiyesiz varsa belediyenin işinde, terbiyesizlik yapma ekmek dilemiyorum bana verilen imkandan yararlanıyorum diye kızsaydın, canım öylelerin lafının altında kalma, 

Gecen hafta bime girdim, elimde bi iki şey var çok giden biri değilim, poşet istemedim elime alır arabada kapının önünde koyar giderim düşündüm, vaz geçip poşet istedim baktım bağırıyor neden ilk başta istemedin diye, bende ne bağırıyorsun? Ben bağırmıyorum diyor, kardeşim senden bedava birşey mi istedim? Yada burda dileniyormuyum hayırdır ne bu tavrın, kuyrukta baya kişi vardı herkws bana hak verdi kapadı cenesini
tarafından
Haklısınız ama adam çok şiddet doluydu çocuklarım vardı korktum bende
0 oy
tarafından
Eşim orda olsa alnını karişlardı o adamın pislik herif
tarafından
Malesef koca adamlar susuyordu bide adamız der gibi gerçi onlarda haklı haklının yanında duran garibana adalet vermiyorlar ve onlarda korkuyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla canım kimse bu devirde kimseyi korumaz koruyanın sonunu hergün tv de izliyoruz pisi pisi gidenler ölenler. Keşke dünya böyle bir hal almasaydı da korusaydık birbirimizi... O anda polisi arayabilirdin, sen sessiz kalıp başkasından seni korumasını beklersen olmaz o iş
tarafından
Beni niye kirmadılar demedim ki bir bayan olarak yanımda çocuklar karşımda şiddet dolu bir adam neden kimse bey efendi karşınızdaki bayan sakin olun demiyor ona şaşırdım sadece
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kimseden korunma bekleme kadir şeker den sonra kimse kediye pist demez. Çok kızdıysan kocanı gönder o alsın adam ona da aynı tavrı yaparsa kocan haddini bildirir
tarafından
Haklısınız kadir şekeri kimse unutmaz :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
+1 oy
5 cevap 292 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (560 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 608 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy