Dün İBB market kartım açılmış mesaj gelmiş mesaj içeriğinde halk ekmek ala bilirsiniz yazıyor bende 153 aradım nedir diye dedi ki günlük 3 ücretsiz ekmek hakkınız var büfeden alın dedi bende bu gün gidip alayım dedim bu karda kaya kaya buz yollarda gittim çocuklarla sonuçta evde hergun ekmek yapıyorum yoruluyorum çocuk ders bebek bari ekmek ücretsiz olması iyi diyerekten adana gayet kumar bir sekilde abi ücretsiz ekmek hakkım var nasıl oluyor dedi tabletim çalındı bende bilmiyorum ilk kibar bir dille bilgi almak amaçlı tabletle alakası nedir abi bilgi verirseniz dedim başladı yüksek ses tonuyla bağırıp çağırmaya dilenci muamelesi yaptı beni ekmek sırası bekleyen herkese karşı küçük düşürdü ben niye bağırıyorsun dedikçe susmuyordu bir Allah'ın kulu erkek var kimse kalkıp demedi bilader senin karşındaki bayan... gerçekten şok oldum kimse ses etmedi az geldim bu tarafa belediye işçisi abi bu büfenin adresi ne şikayette bulunacağım dedim adresi söylemedi beni karıştırma deyip sustu kimse kadını korunuyor resmen adam beni döve bilecek kapastede konuşuyor yanında çocuklarım da vardı bu Türkiye'yi kim koruyacak biz kadınlar ezilirken erkekler susuyor çok üzgünüm bir o kadar şok nereye şikayet ede bilirim sizce bana bağıra bağıra bağıra durduk yere terbiyesiz dedi vallahi suçum yoktu tek dediğim şey ses tonunuz çok yüksek niye bağırıyorsunuz bide diyor git nereye şikayet ederseniz edin
Bağlı olduğunuz belediyeye
Cimere et mutlaka cevap geliyo
1,486,962 soru
24,308,655 cevap
344,590 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın