0 oy
1,873 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Ya o kadını çok severdim nasıl böyle bir şey yaptı şok oldum kesinlikle iğrenç ötesi bir durum. 10 yasındaki kızı ilk kez regl olmuş kızın fotoğrafını paylaşıp genç kız oldun gün senin günün falan yazmış. Ben mi çok geri kafalıyım bilmiyorum bir insan bunu neden yapar

45 Cevaplar

0 oy
(1,054 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Millet kafayı yemiş öne ki bide gerdek gecesini kutluyorlar geceliklerle yatak odasında internete atiyolar
(2,265 puan) tarafından
Igrencler ya
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Evet sen çok geri kafalısin
(2,265 puan) tarafından
Senin haddin değil böyle konuşmak ben müslüman bir türküm ve bu benim kitabımda da gelenek göreneklerimde de yok.
0 oy
(552 puan) tarafından
Erkek sünnet olunca giyindirir kusandirir davul zurna tutup bide milletin içinde şaşalı yatağa yatirilir artı altin takılır normalllll kızı regl olmuş duyurmuş anormalllll gerçekten ilginç insanlar var o kadının tek.kizi ve kız sıkıntılı bı kiz onun her mutluluğunu paylaşmak istiyor demekki bebeğinin osuruguna sevinen anneleriz biz o kadının yaptığı da gayet normal
(2,265 puan) tarafından
Benim öyle biri olduğumu nerden biliyorsun 3 yiğenim 1 oğlum var hepsi de anne babası hastaneye götürdü sunnet olup geldi bir kutlama toplanma olmadı. Ben ikisini de hoş görmüyorum
(552 puan) tarafından
Sana değil yorumum canım genelleme yapıyorum öyle davrananlaraa
(2,265 puan) tarafından
Anladım canım o konuda haklısın
0 oy
(566 puan) tarafından
Regl olmak utanılacak bişey değil bunu herkese duyurmak doğru bulduğum bişey değil ancak toplumumuzda sünnet düğünü gibi erkeği yücelten ama marketten her kadının doğal ihtiyacı olan pedi alırken saklaması için gazete kağıdı siyah poşet koyan anlayışlar oldukça toplumsal cinsiyet ayrılıklarıyla ancak böyle mücadele ediliyor. Çocuklarımın özelini bu şekilde paylaşmam ama yaptığında ayıplanacak bişey görmüyorum. 
(2,265 puan) tarafından
Bende utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ama cekinilecek bir şey olmalk en azından ilana gerek yok. Ayrıca sünnetin de öyle yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
(566 puan) tarafından
Tabiki ilana gerek yok ama toplum olarak herşeyi abartmayı o kadar seviyoruz ki oğlum sünnet oldu düğün yapayım herkese duyurayım doğum günlerinde tonla masraf yapayım partiler düzenleyelim dişi çıktı diş buğdayı yapayım aman gösterişli olsun halbuki gösterişsiz sade yaşamayı öğrenebilsek hiç böyle şeylere gerek kalmaz o partilere harcayacağımız parayla hayır yapsak ne olurdu sanki
(2,265 puan) tarafından
Aynen canım haklisin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
4 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 129 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde eLYemCe (1,202 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
2 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 2409 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 536 göst.

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,216 cevap

334,916 kullanıcı