0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
kizlar cok fena içim daraliyo anlam veremedigim birsey var elim kolum kalkmiyo kizimla ilgilenemiyorum surekli oturup agliyorum evdeyiz disarisi soguk buz gibi yuruyuse bile cikamiyoz 5dakika ciktik usuduk döndük kendimden gectim artik kizimda bunaliyo haliyle bana sariyo meyle oynaticagimi sasirdim o agliyo ben agliyom ne zaman gececek bu gunler 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikolojik bunalım gıbı bırsey yasıyorsun sanırım canim ileri duseydeyse destek al 
(2,241 puan) tarafından
destek almak icin dahi disari cikma imkanim yokki :(( anneme gidemiyorum babam korona yuzunden istemiyo bizde korkuyoruz kimsemiz yok burda arkadaslarim calisiyo .esim gec geliyo yasak basliyo cocugu birakip cikamiyorum
tarafından
Canim cocukla beraber aktıvıte yap evde kendını oyala el ısı VS yap
(2,241 puan) tarafından
yapiyorum canim surekli oyun buluyorum kizima ama icimde farkli birsey var kalbim sıkışıyor oyle rahatsizim
tarafından
Canim havalardan depresyon tarzı birsey sanırım kapalı ya havalar kendine el ısı bul mutlaka cok ise yarıyor
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Bizde öyleyiz canım kızım enerjisini atamiyo eve sariyo ordan oraya kosturuyo kurcaliyo bagiriyo kardeşini kiskaniyo bende iki tane bide düşün bebelerimizle büyüyoruz yanlız değilsin 
(2,241 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim hepimizin . cocugum dogdu onda bile eve kapanmadim su virus herseyi mahvetti bunaldim cok :(
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum inşirah   oku farklı arkadaşlar edin  birde evde değişklilk yap   dzüen olur aktivite olur 
(2,241 puan) tarafından
canim koronadan kimseyle gorusmuyoruz binada zaten 3kisiyiz onlarda yasli anneme gidemiyorum yaslilar korkuyoruz valla artık orguye falan sarcam heralde. Kur'an da okuyorum yine rahatlayamiyirun
(5,328 puan) tarafından
Örgü yap tv  izliyırsan onu bırak radyo dinle  kitap oku  çocugunla hamur oyunları oyna
(2,241 puan) tarafından
saol canim herseyi deniycem insallah
0 oy
(853 puan) tarafından
2 yas sendromu yasiyor olabilir bebis
(2,241 puan) tarafından
olabilir canim onun sendromu daha kolay geciyo valla ben ondan daha zirlagim herseye agliyorum o kadar bunaldim ki evde
(853 puan) tarafından
Bu yasaklarda gelince  daha kotu oldu tabi yanlis anlamq bni sakin kuzum ama senn stresin mutsuzluğnuda hissediyor olabilir
(2,241 puan) tarafından
haklisin canim cocuk da hissediyo tabi ona belli etmemeye calisiyorum ama olmuyo biraz esime verdim kizimi markete gittim geldim biraz iyi geldi
(853 puan) tarafından
Annem hep der anne iyiyse es iyi çocuk iyi ev iyi anne iyi dglse hersey alt ust olur arada cik hava al eminim cok daha iyi gelecek
(2,241 puan) tarafından
saol canim evet aynen bizde kucukken annem hasta oldugunda kendimizi hasta hissederdik . kizim icin daha iyi olcam insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 179 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,600 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 471 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 286 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,336 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,056 soru

24,163,897 cevap

335,492 kullanıcı

...