0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
Durumunuz iyiyse bebeğiniz sadece 1 ay giycek diye 2.el elbise alırmısınız yeni dogdugunda ben buna karşı çıktım ve aldığım cevap biz çocuğumuz icin gelecek yapıcaz ve siz annesiniz biz değiliz cevap aldim ve cok üzüldüm yeni dogan bebegime nasil baska birisinin elbisesini veririm hastanede tamam durumum olmaz evet ama üstüne basa basa durumum var demis 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Durumu varken neden böyle bişi yapıyor Bi kıyafet parası ile mi gelecek yapıyormuş 
(219 puan) tarafından
Evet öyleymiş
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Hepsini yeni aldım ister 1 ay giysin ister 2 hafta ilk çocuğum sonuçta ben karşıyım böyle şeylere 
(219 puan) tarafından
Durumum var ama az giycek diye almis ben de kendi fikrimce durumum olunca almam dedim ve demedikleri laf kalmadi
(649 puan) tarafından
Arkadaşının mantığını anlamadım gerçekten durumu olmasa neyse de durumu varken ikinci el giysi almakta nebilim hiç mantıklı değil
0 oy
tarafından
Canım bu onun düşüncesi ve kararı hepimiz aynı düsünemeyebiliriz belki üslubu seni üzmüs olabilir ama böyle konularda herkesin fikri farklı oluyo
tarafından
Benim de ilk bebegim gorumcelerim tertemiz ütulü kiyafet verdiler kirmadim aldim ama durumumuz iyi eşimde ben de yeni kiyafetler aldik müsriflikten veya kibirden degil sağlık açısından belki alerji yapabili diye ilk aylar başka birinin kiyafetlerini giydirmeyi dusunmuyorum ikincisi insan hevesleniyor ilk olunca elimizde varken begendigimiz sekilde alisveris yapiyoruz
(219 puan) tarafından
Aldığımız 4 takım 200 tl bizi ne kadar zengin ederki  tabi ama durumu varmis bilmiyorum cocuk benim icin cok değerli kendim3 almam bebeğime alirim nede olsa yeni dogcak ve doktor olsun hemşire olsun o elbiseleri gorucek
(219 puan) tarafından
O başka canim bebek ilk doğduğunda nasil verebiliriz ki onlari yani en azindan 2 tane alabiliriz
tarafından
Yani ben de senin gibi düsündüm kendimize neler aliyoruz ilk defa bebegim olacak biraz hassasım ben de
0 oy
tarafından
Herkesin kendi düşüncesi canm saygı duymak zorundayız onun fikri bişey diyemem he ben sıfır aldım ama ikinci el alıp giydirene de saygı duyarım 
0 oy
tarafından
Durumum vardı alabilirdim. Ama eltimde aramızda 6 ay var. O benden önce doğum yaptı. Ondan gelen kıyafetleri giydirdim. Kızıma 5-6 parça kıyafet almışımdır. Hep başkalarından gelen kıyafetlerle büyütüyorum. Bı de o kadar taze ve yeni ki. Tanıdığım kişilerden temiz kişilerden geliyor. 
(219 puan) tarafından
Buna asla karşı değilim bildiginiz kisi ama 2.el letgo dolap  gibi yerler nasol gelicek o bebekde alerji varmi yıkanmış mi göndermiş cok önemli bence
tarafından
Yok canım oralardan 2 el almam bebeğime ya tanımadığım kişiler sonuçta
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Herkesin kendi düşüncesi isteyen alır isteyen almaz kimse de laf edemez çocuguma kıyafet alırken millete mi sorucam oldu canım. Durumum varsa rn iyisi en güzelini alırım durumum yoksa da en iyisini en güzelini yapmaya çalışırım öyle de yaptım. Benden çıkan para millete mi batmış... 
0 oy
(503 puan) tarafından
yani kendimiz de kıyafet almıştık bebeğimize  anneanne,babaanne falan da almıştı. şimdi 2.5 aylığız. eşimin kuzenlerinin de çocukları kız. onlar benden çekinmiş söylemeye ama ben söyledim küçülen kıyafetleri ben alırım giydiririm dedim. tamam allaha şükür alma durumum var her şeyi alırım ama  baktım hepsi marka tertemiz niye giydirmeyeyim ki dedim. 1 ay giyiyor alınan bir kıyafeti sonuçta 
(219 puan) tarafından
Soruyu anlamadınız canim hastaneye ilk dogdugu zaman diyorum akraba olur alınır tabi
(503 puan) tarafından
hmm pardon. yani tabi hastaneye kendi aldıklarımızı götürdüm ilk kıyafetleri sonuçta
0 oy
(179 puan) tarafından
Canım üslubu kötü olmuş ama ben ilk cocuguma hevesle herşeyimi kendim Aldim ve 1 2 defa giuebildi en fazla sonra küçüldü şimdi oğlum oldu belkide 2 3 takım almisimdir ablamın cocugumkileri giydirdim ve 2. El aldım bı güzel yikadim çünkü kıyafete yetirsmiyor para alincada cidden en fazla 3 kere giyebiliyor  bende bunu 2. Çocuğumda anladım bende ilk çocukta çok karşıyım hatta kıyafet verenleri almazdım ama şimdi daha iyi anlıyorum  herkesin düşüncesi farklı tabiki k
(219 puan) tarafından
Ben karşı değilim  abla kuzen akraba dan almaya baska birisindn almam bilmuyorum bu benim dusuncem bide hastaneye yani
(179 puan) tarafından
Yani canım hastaneye yeni alinabilir
0 oy
(54,019 puan) tarafından
eger arkadasimin veya sevdigim birininse giydiririm de kizima hic giydirmedim vermek isteyen cok oldu almadım gelen hediyeler yetti bu yasina kadar. giydirmek zorunda değilsin bu senin tercihin 
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Durumum varken asla almam. Durumum yoksa da tanıdıklardan isterim gene elin kıyafetini giydiremem 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bi tanıdığı verir yıkar ütüler kullanır tamam ama 2.el kıyafet almakta ne bilim yaaaaniiiii....Ben almazdim
0 oy
tarafından
Ben giydiririm temizse ama benim esim cok karsi
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Kızıma okadar kıyafet aldım hastanın kıyafetini giydi ilk olarak ama 2. El almazdım hastane için hani ablan verir komsunnverir giydirmek için o ayrı evde yetişmiyor çünkü 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Durumum olsada olmasada en az bi kaç kıyafet yenisi alırdım bebeğime  sonuçta herkea bir şeyin ilkini hak eder 
0 oy
(531 puan) tarafından
Ben asla başkasının kıyafetini giydirmem çocuğuma yeğenimin bile olsa beşik bile kabul etmem durumum var çok şükür ama kabul edene de saygı duyarım böyle bı konunun lafını yapmam tercih meselesi durum olduktan sonra her şey çocuklarımız için ben giymem çocuğum giysin herşeyin en güzelini tabi durum olmasaydı böyle düşünmezdim belki kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok 
0 oy
(5,757 puan) tarafından
Benim çocuğum 1 bucuk yaşında. Simdiye kadar verilen herseyi kullandık ve kullanacağız. Bu benim için de çevrem için de sorun olmuyor. Bence durumun maddiyatla alakası yok. Doktor hemsire görecek diye gidip de var olan şeye 200 lira vermem. O paraya gider çocuğumun ozel aşısını ya da  parayi çocuğum hastalandiginda daha iyi bi hastaneye götürmek için biriktiririm.
0 oy
(163,444 puan) tarafından
durum varsa cok sacma 
0 oy
tarafından
Sen gebelik bölümündeki  bayanmısın eğer oysa ilk önce oradaki cvplara cvp  ver sonra buraya yaz isteyen istediğini giydirir derdi niye sana düştü
(219 puan) tarafından
Giydirsin nie giydirmesin duzgun konusun benle işte sizin gibiler boyle cevap verir
tarafından
Ben de  çocuğuma  hep marka giydiririm.
Ama başkasının ne giydireceğine de karışmam
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ayy buda yeni moda plmus 1 ay giycek yok gelecek kurcaz yalan be hepsi pintiliklerinden yapiyolar her b.ka para verirler bebeğe vermezler ben asla giydirmem durumum varsa neden yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 293 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
19 cevap 550 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler