0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar evleri sobali olanlara sorum ?

Sizinde halilariniz cok kirleniyor mu? 

Benim ki kalorifer sobasi asiri kirli ya resmen coraplarin rengi degisiyor. Hep is

Esim martta gondeririz yikamaya diyir. Ama icime sinmiyor boyleside? Hamile olmadigimda yani gecen sene hep siliyordum ama simdi 7 aylik olduk zorlaniyorum. 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öyle ya vallah çok kötü gerçekten yatak odamda kurdum sobayı mahvoldu mobilyam:(

tarafından
Ayni ayni benim bi odamda kurulu butun ev isiniyor onla kaloriferli ama o odadan bu odaya perisan ediyor her yeri ustune bide perdelerimgri oldu resmen ya
O kadar uzuluyorum ki esyalarima
tarafından
Bnde çok üzülüyorum ama napiyim 10 aylık kızım var mecbur yakıyorum perdelerini de sık sık yıkıyorum
tarafından
Aynen valla. Ben perdeleride yikayamiyorum kiz oyle bi yuksekki ev eski okulmus. Esim merdivenin sonuna cikiyor yetisemiyor dusun eziyet gibi
tarafından
sen hamilesin zorlama kendini boşver canim senden bebegjnden önemli degil yazın yaparsın temizliğini
tarafından
Aynen oyle ben bile yaomicam ya annem yaocakta iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamileyken mecbur canım. Ne yapacaksın başka. Temix olmayınca insanın içine sinmiyor ama hiç bişry canından önemli değil
tarafından
Oyle tabi ki kuzum ya ne bilim belki pratik bise bulan vardir dedim
0 oy
tarafından
Annem örtü seriyor kuzum 
tarafından
Bende serdim oturma odama. Diger odadakiler ince uzun yolluk balim ya
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Eskiden annem hep silerdi örtü örterdi çoğunlukla. 
(13,306 puan) tarafından
Ay sobalı gibi diyorsun her odada soba var gibi bütün hevesim kaçtı yokluklar kestir örtülüklerden bari.
tarafından
Oda bin lira tutar heralde benim evim asiri buyuk :D sjsjjs
(13,306 puan) tarafından
Olabilir valla bizimkini de baya var
tarafından
Bide lojman burdan ciksam o ortuleri naocam :D
(13,306 puan) tarafından
Hımmm boşa masraf o zaman
0 oy
(233 puan) tarafından
Valla benim her sene öyle bi odada kurulu ama perdeler is oluyo sürekli yıkamak zorunda kalıyorum halı örtüsü var o da ister istemez kurum is bide baca boru temizliği var soğukta ayazada her gün kova doldur çok zor oluyo bende hamileyim bide çocuk tek oda ısınıyor mutfak buz sular buz bazen donuyor 3 4 gün gelmiyo temzilik yapmaya korkuyorum her kışım böyle geçiyor rabbim bizede nasip eder inşallah doğalgazlı eve geçmeyi dört gözle bekliyorum valla :(
tarafından
Aaah ah ayniyiz kuzum. Allahtan soba isi esimde hamdolsun
(233 puan) tarafından
Bende kovayı dolduruyorum sadece eşim her akşam işten gelince değiştiriyor hamile olduğum için gündüzde sönerse kalın oldun tahta falan atıyorum o gelene kadar idare ediyor ama kabusum gibi her kış sobalı eve özenenler bidaha düşünsün bence tüp oldu 150 kömür desen tonu 1 buçuk olmuş hesaplıda değil öyle bize kalan sadece pisliği evet fazla fazla ısınıyosun ama akşam sıcak yatarsan sabaha buz gibi bi odada uyanıyosun gönülden istiyorum valla doğalgazlıya taşınmayı
tarafından
Kesinlikle daha guzel aciklanamazdi...
Ben o kadar degulim cok sukur kaloriferli her odamda petek var sobayi yakinca hepsi isiniyor
(233 puan) tarafından
Bunada şükür diyorum canım düşününce rabbim evsizlere yardım etsin bundan aşağıya düşürmesin bizi
tarafından
Tabi ki hamdolsun ya
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Halı örtülerim var cnm sürekli çıkarıp yıkıyorum bn
tarafından
Benimde bi odamda var
(1,452 puan) tarafından
Bnm oturma odamda ara koridorumda ve mutfagımda var misafir odası ve yatak odasını pek kullanmıyoruz soguk oralar :)
tarafından
Oralardaki halilar normal halimi yoksa ince uzun falan mi yolluk gibi
(1,452 puan) tarafından
İnce uzun cnm kalın halı bildiginn4 metre koridordaki mutfaktaki de küçük ince kare
0 oy
tarafından

Kıııız hemde nasıl siyah.. Kızıma çorap giydiriyorum kar gibi çorap ertesi güne siyah oluyor :ermm:sobanın isi herşeyi kirletiyor. Yaz gelince yıkatacam ben  mecbur. 

tarafından
Aynen kuzum aynenn. Szin lojman tek sobali mi
tarafından
Kömür kazanı var lojmanın altında..iki dairede onunla ısınıyor evlerde kalorifer var.
tarafından
Bak lojmanin altinda en guzeli iste bizimki evin icinde bi odada
tarafından
Doğru o daha fazla kirletir Allah yardım etsin kuzu
tarafından
Amin canim ins ya
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Halı örtüsü al başka yaocak bsey yok :( 
tarafından
Aldim sa tek bi odada iste
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Canım halı örtüleri çıktı şimdi annemde iki tane var biri kirlenince diğer halı örtüsünü seriyo hem halıya da yapışıyo resmen
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Hali örtüsü kullanıyorum canım ayda bir duvar perde soba örtüler yıkanıyor buna şükür yine 
tarafından
Masallah ben o kadar yapamam ya :D duvara bi bez surtsem alttan sari mavi boya cikar o kadar kalitesiz :D sjsjjs
0 oy
(266 puan) tarafından
Benim de halım koltuk larım duvarım mahf oluyor
tarafından
Aynen valahi ya

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,390 göst.
30 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 842 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 465 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Pinkbuttrfly (81 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 85 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Oglusumun annesi (1,839 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,855 cevap

330,821 kullanıcı

...