0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dünki postumu bilen bilir yabancı numara aradı demiştim bende mesaj yazdım eşim benim mesaj yazmama kızdı ama merak ettim akraba falan diye bugünde doğru düzgün konusmuyo ben bi kaç laf attım düzgün cevap vermedi bende konuşmazsan konusma dedim yolcu bile eyledim

Sizce ne yapayım nasıl davranim

4 Cevaplar

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Az gormezden gel sende normal davran geçer kuzum...

Benim ki de öyle msj atsam barii:) yabancı arasın açıyım o bile kavga sebebi ne varsa sanki telefonda bizi mo yicekler
tarafından
Hiç sorma zaten gizli saklı olsa söylemem yni guveniyo ama kıskandı galiba bilemedimkii
(9,679 puan) tarafından
Aynen kıskançlık kuzum ..boşver kıskansın hihihii
tarafından
Sanki adamla saatlerce konuştum tovbee;)
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Eee çok normal seni arayanın kim olduğunu öğrenmen.Simdi gelire kıskançlığa bağlayanlar ama kıskançlık falan değil çok normal kreş bebeği gibi küsmek ne
tarafından
Ya niye sen mesaj yazıyosun falan diye kızdı bide akşam üzeri aradi o kişi öyle yani
(6,190 puan) tarafından
Eee belki annen şarjı bitti başkasından arıyor ya da abin,ablan,baban,akraban vs
tarafından
Yok kuzum onlar aramaz başkasından eminim ama akraba falan sandım bende mesaj attım kimsiniz diye buda kendini tanıttı bana sarzim bitti burdan yazıyorum falan demeye başladı bende tanımadım işte tekrar aradi açmadım eşime verdim numarasını oda saydırmış bidaha aramadı adam
(6,190 puan) tarafından
Eee tamam eşin daha neyi uzatiyo
tarafından
Kız ne bilim bugün doğru düzgün konuşmadı bile benle bende konuşmazsan konusma dedim çıktım odadan yolcu bile etmedim ilk kez
0 oy
tarafından
Valla benim esimide ariyo yabancı numara açmam..sonra.soylerim.ona.bir numara aradı diye..o kadar msj aticak.kadar belli etmeyin kendinizi...aynı şeyi eşim bana yapsa bende kızarım bana güvenin mi yok diye..
tarafından
Kız 2 defa aradi adam bende yazdım kimsiniz falan işte sarzim bitti burdan yazıyorum falan demeye başladı bende eşime dedim bunu
0 oy
tarafından
Kislanmis demekki kız boşver Trip at ama çokta üstüne gitme
tarafından
Ya ama sınır oldum bişey diyorum cevap vermiyo doğru düzgün allahım ya bidaha demicem gorcek

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 660 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 885 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 377 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,515 soru

24,184,591 cevap

336,532 kullanıcı

...