0 oy
659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kzlar cocuklugunz size iyi hatiralarmi birakti kötü mu 

Benimkini ne siz sorun nede ben diyim 

19 Cevaplar

0 oy
(7,140 puan) tarafından
Iyiyle kotu arasinda bisey canim
tarafından
Enazindsn iyi seyler yasamissin canm
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Ne iyi ne kotu guzel gunlerde oldu zor gunlerde ama gekdi gecti simdi zamani geriye alabilsem cocukluguma doner hep orda kalmak isterdim hani buyudukde noldu b.kmu vardida buyuduk 
tarafından
Degilmi canm ama ben iyikidr büyüdüm keske diyecegim bi cocukligum olmadi benm
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bende güzeldi keşke geri gitsem:) 
tarafından
Sevindim senin adina canm
0 oy
tarafından
Ya çok güzeldi hep dişardaydık pislik yoktu gece 1 e kadar erkek kız karışık saklambaç oynardık aklımızda kötü düşünce dahi yoktu bu telefonlar İnternetler geliştikçe küçügündn büyüğüne sapıklaşma meydana geldi keşke eskilere bir kere daha dönsem ip atlasam laleli bir oynasam :(
tarafından
Keskeee canm siz oynamissinz biz korkudan dsarda oynayamazdık cok nadir iynamasiz
tarafından
Yaa kötü geçirmişsin demekki noldu
Öyle
tarafından
düzenlendi
Bosver canm
0 oy
(143 puan) tarafından
hiç guzel geçmedi genc kizligim bile cok berbatti 
tarafından
Al bitane daha benden
0 oy
tarafından
Çok güzeldi Allah'a şükür bir gün olsun yokluk görmedim Allah annemle babamdan razı olsun çocukluğumda sunuda yapamadım içimde uhtedir diyebileceğim hiçbirsey yok 
tarafından
Ne güzel Allah ailelerimiz den razı olsun benim anneciğimin mekaninida cennet eylesin
tarafından
Amiiin canm cok üzüldüm annen vefatmi etti :( benm anneme bsey olursa nasil dayacagim çünkü bu dunyada tek dayanagm oydu
tarafından
Evet malesef annem çok erken bıraktı beni ama konuya girmeyelim çok üzülüyorum düşündükçe yüreğim oynuyor yerinden :(
tarafından
Tamam canm üzülme sen allah sana sabir versin
tarafından
Amin Allah razı olsun . Allah bütün annelere uzun ömürler versin inşallah
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ayrımcı ve baskıcı bir ailede büyüdüm tek hatırladığım güzel anım 23 nisanda oynamam için babamdan istediğim çemberi alması diyebilirim 13 yaşında okulu bıraktırıp zorla çalıştıran olur olmaz şeyler yüzünden beni öldürmeye çalışan bir abim vardı sadece bana değil ablama da aynısını yaptı o kaçtı ben kaldım bende 20’li yaşlardan sonra defalarca kendimi öldğrmeye yaşadıklarımı her defasında babama ağlaya ağlaya anlatmaya devam edince babamın insafına gelip abime dur demesiyle kurtuldum dışarda çalışmaya başladım hiç bir zaman affedemedim annemi ve babamı abimle de o zamandan beri konuşmuyoruz  ay aklıma geldikçe kötü oluyorum gerçekten hala unutamıyorum o günleri dayakta atmıyordu öldürmeye çalışıyordu beni  sürekli  yani anlicağın çocukluğumun hiç bir iyi yanı yok Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler 
tarafından
Ahh kimi anneden kimi babadan kimidr abiden ama abinidr o hale getiren anne babandir canm
tarafından
Kanım dondu okurken
Sen nasıl katlandın ya :(
(2,481 puan) tarafından
Katlanamadığom için acısız öldürmeye çalıştım kendimi işte
0 oy
tarafından

:'(Çok ama çok çok kötü geçti 

Abim elektrik direğinde gözümün önünde yandı hiç bir şey yapamadım :'(

tarafından
Ahhhh canmmm benmmm cok kötü oldum keske demeseydin cok dayaniksizm bu kinuda allah sanada sabir versin
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Ziyan zebil çok şükür bugünümuze 
tarafından
Aynen şükürler olsun iyi kötü geçiyor zamn
0 oy
(6,396 puan) tarafından
*** gibiii daha iyi aciklayamazdim heralde
tarafından
Canm benm :(
(6,396 puan) tarafından
Ne buyuk yaralar birakti gecmek bilmeyen 3 kardesiz sadece cocuk mu olamadik genc te olamadik bir sure sonra babamiza olan sevgimizi vijdanimizi merhametimizi insanligimizida yitirdik azaladak tukendik biz usul usul yavas yavas  babana sirtini dayiyamadiysan kimseye dayiyamayacagini ogrendik ogrenerek tukendik hemde yana yana
0 oy
(221 puan) tarafından
Hep keşke çocuk kalsaydım çocukluğum genç kızlığım çok güzeldi.hele sağolsun babam hicbirseyimizi eksik etmedi Allah ayağına taş degdirmesin
tarafından
Cok ozenirim boyle cumlelere biliyirmusun keskee benmde oyle olsaydi
(221 puan) tarafından
İnşallah sende bundan sonra hayatında çok mutlu olursun canim.rabbim herkesi birşeyle siniyor.bak evlendim eşimle iyiyim ama ailesiyle sinaniyorum illa bu hayatta birşeyler oluyor
tarafından
Evet canm imtihan dunyasindayiz bitmiyor dertler ama şükür bunada
(221 puan) tarafından
Çok şükür canim
0 oy
tarafından

Hem iyi anılarım oldu hem kötü 

tarafından
Enazindan iyi olanda varmis kuzum
tarafından
Çok şükür
0 oy
tarafından
Çocukluk mu o ne ki
tarafından
Seninde mi canm :(
tarafından
Malesefff
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Annemin attığı dayaklar,  bizlere sevgisini göstermemesi, sırf yemek, ekmek yemeyelim diye mutfağın kapısını kitlemesi, sırf dışarı da 10 dk fazla oynadık diye gece yarilarina kadar eve almamasi. Hep baskıyla, sürekli agresif, küfür eden bir anne ile büyümek kolay olmadi. Yine de Allah yokluğunu göstermesin, işi gücü rastgelsin. 
tarafından
Sebin annen benm babam bin beterinj yapardı
(7,118 puan) tarafından
Babamdan da demir sopayla çok dayak yedik ama yine de annem kadar değildi. Sabahları okula giderken annem kalkıp kahvaltı hazirlamazdi. Babam evdeyse o hazırlar ya da ablam var benden 2 yaş büyük o hazırlardı. Okula gidiyoruz dediysem ilkokul zamanlarindan bahsediyorum canım.
tarafından
Simdi abnen nasil peki eline gecti oyle yapinca
(7,118 puan) tarafından
Aslında  değişen çok birşey yok. Sadece evlendik ayrıyız diye telefon da güzel konuşur. Onlara gittiğimiz de eğer ev işi yapmaz,  ornek veriyorum bulaşık yıkamayı 5 dk geciktirirsek kendi tabaklari vura vura yıkar ve bizimle konuşmaz. Çok sinirlenirse küfür eder. Mesela ondan önce kalkıp.kahvalti hazırlamak zorundayız.  Ondan sonra kalkarsak konuşmaz. Annemlere gidince hepimiz geriliyoruz. 3 kız kardeş olarak.
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Allah'ıma şükür güzel geçti iyiki böyle anne ve babaya sahibim ❤️
tarafından
Allah onlardan razi olsun canm basinzdan eksik etmesin
(1,519 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
0 oy
(649 puan) tarafından
Çok güzeldi keşke o günlere geri dönebilsem 
tarafından
Ne guzel canm
0 oy
tarafından
Anne babamı kaybettikten sonra bir müddet halamda sonrası yetimhanede çok şükür kardeşimle ayrılmadık cıvıl cıvıl bazende hüzünlü geçti gitti
tarafından
Oyy kiyamam ya annesuzlik cook cok zorrr :(
tarafından
Hemde ne zor peşpeşe öldüler hiç anlam veremedim büyüdükçe koydu acısı
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İyi yok denecek kadar az kotu anilar cok 
tarafından
Insan üzülüyor degilmi bikere tek cocuk olunuyir sonucta birdaha dinmiyir unsan o gunlere
(2,718 puan) tarafından
Hic sorma kiz aklima cok geliyo yok diyorm ben cocuk olmayi hicmi hak etmedim diyorm kiz kardesim var bildigin prenses gibi buyuttuler halada oyle davraniyolar bende bi hizmetci bakici temizlikciydim evde bilyonmu annemin bi kere sacimi taradigini okula gonderdigini bilmem hi oyuncagim olmadi mesela bayrmlarda hic gezmeyw goturmezlerde yaslilara bakcam geln giden agrlaycam amaaaan bacmmm neler nelr ama hala fedakar benim halaaaa
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Orta hallice 

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 1,134 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,385 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 653 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 457 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 794 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,761 soru

24,115,589 cevap

333,217 kullanıcı

...