0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

image

çiçeğim sizce tam olarak kurumus mu yoksa böyle mi oluyor dönem dönem suda verdim ama böyle oldu ne yapmam gerekiyor eşimin hediyesiydi

4 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Benimde aynıydı soldu zannettim su vermeye devam ettim tekrar yaprakları çıkmaya başladı çok şükür senin açar inşaAllah
(83 puan) tarafından
Peki bulundugu ortam nasıldı karanlik mi gunes alan mi aydınlık mi birde ne kadar su verdin
(2,390 puan) tarafından
Salonumda duruyor beş günde bir bir bardak su veriyorum kızım on beş gün hastanede yattı o sıra hiç sulanmadigi için kurumuştu yoksa iyiydi
(83 puan) tarafından
Boyutu ayni miydi benimkiyle buna da yetermi bir bardak su
(2,390 puan) tarafından
Benim daha küçük olabilir altından su çıkarsa yeter zaten takip edersin üstü kurudumu sularsin tekrar açıncaya kadar bide ben kaynar suya bir yaş maya bir aspirin koyup gece bekletip orkidelerimi suladim o suyla kalanıda  bu çiçeğime döktüm ondanda açmış olabilir
-Reklam-
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Canm normalde yaprakları dökmesi gerekiyor sennki kurumuş. En iyisi üstlerini buda kararında sulamaya devam et daha güzel açar. Benim de var üstünde hala bı kaç kırmızı yaprağı var bu yandan da minicik yapraklar çıkarmaya başladı ama dalları yemyeşil. Bir de yerine dikkat et acaba çok mu güneşe koydun yanmis gibi duruyor
(83 puan) tarafından
Pencerenin önünde duruyordu
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım benimde var bu çiçekten.Çiçek bakımınıda çok severim onu ana dallarından buda makasla kes kestiğin yerede tarçın sürki mikrop almasın.Kışın 15 20 günde bir aşırı olmayacak şekilde sula bahara canlanır inşallah
(83 puan) tarafından
15 20 gun uzun zaman debil mi
0 oy
tarafından
Atma canim temizle su ver yine filiz veebilir 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 958 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,611 puan) tarafından soruldu