0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kepez devlet hastanesinimi onerirsiniz dogum icin egitim arastirma hastanesini mi onerirsiniz kizlar 34+5 teyim

3 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Kepez devlet cok yeterli değil araştırma da herşey mevcut 
(88 puan) tarafından
Hmm orası da xok kalabalik oluyor canim ve esimi kabul etmiyor ya dusunuyorum ole ne yapsam diye
-Reklam-
0 oy
(980 puan) tarafından
Antalya'da yaşıyorum canım ama hangisi iyi bilemedim. Ben özelde doğum yaptım imkanın varsa önerebilirim
(713 puan) tarafından
Ben ilk doğumu yaptığımda  araştırma yanındaki kadının yanındaki erkek refakatciydi  konuşmuşlar finikeden  geldik demişler özel izinle  kaldılar bu sefer doğum yaptığımda  2 ay once odalar iki kişilik genelde çok u9gun olmadıkça odalara iki kişi konulmuyo  bu hastalıktan  dolayı genelde oda boşalınca başkasını alıyorlar o yüzden konuşun alabilirler kimsem yok diyin
(88 puan) tarafından
Cok saol canm ins ❤
(88 puan) tarafından
Tm  cnm konusuyum bi bakalim teskkur ederim
(713 puan) tarafından
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah:)
(88 puan) tarafından
Ins cnm cok saol ❤
0 oy
(713 puan) tarafından
Araştırma hastanesinden çok memnun kaldım 2 ay once orda dogjm yaptım düş alıp gittim saçım ıslak diye havlu getirip başınin  altına koyalım hasta olma bile diyorlardı 3 yıl öncede orda doğum yaptım  pek memnun değildim ama busefer çok memnundum  hemşirelerneen  doktorlara calisanlara  kadar enfeksiyonum  vardı doğuma kadar ayda en az 3 defa acildydim  çok iyuleedi
(88 puan) tarafından
Hadiya cok iyiymis ben de bugun gittim nst dekiler bile kopek gibj davrandi korktum ondan
(713 puan) tarafından
Bazıları uzun süredir orda kendilerini bi *** zannediyorlar boşver onları bebeğini düşün ordaki doktor gircek doğuma nstdiklerii josver
(88 puan) tarafından
Haklsiin cnm allh iyilwrle karsilastirsin
(713 puan) tarafından
Amin inşalalh  cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
13 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,217 soru

24,180,367 cevap

336,294 kullanıcı

...