0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar 3 aydır bebeğim var kalçası kızarıyor travozol kullandım geçiriyor her kremi denedim ama sadece o geçirdi doktora danışmadan kullandım sizce bi sakıncası var mı doktora danisipta kullanan var mı

5 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yan yetki gösterseydi zaten gösterirdi gibi geldi bana iyi gelmesine sevindim ama ebene sor gidince yine de 
(886 puan) tarafından
İçinde kortizon varmış zararı olmadı ama ne bileyim işte pisigi geçirdiği için de kullandım için acıdı
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Sadece üç gün kullanılabiliyor canım doktorlar pek önermıyorlar çünkü içerisinde kortizon varmış 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım sorun olmaz inşallah
0 oy
tarafından
Ben 24 yasindayim kullanmaya korkarim doktordan habersiz bebeginenneden doktora danismadan suruyorsun. 

Egzamam vardi emziriyordum yine doktor.krem surdurmedi bobreklerine zarar sutunden gecer diye. Lutfen bilincsizce kullanmayalim.

Guyaa bilgili annemyim ya (!) Bebegim kucuktu ateslenmisti netten baktim vikis surun yazmislar bende topuklarina surmustum gogsune de surmekle surmemek arasinda kalmistim sonra doktora gittik ve bana oyle bir kizdi ki. Meger vikis kan akisini hizlandirirsmis ck zararmis. O kadar.korkmustum ki. O gun bugundur asla dktora danismadan birsey yapmam asla.
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Kortizon içeriyor deriyi inceltir dedi doktor bana.. en fazla 3 kere sürebilirsin demişti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 463 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 568 göst.
0 oy
7 cevap 695 göst.

Kategoriler

1,477,484 soru

24,184,330 cevap

336,513 kullanıcı

...