0 oy
2,005 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Eşim çok pis kızlar çocuktan kötü sürekli uyarıyorum yine aynı yetişemez oldum temizlik hiç bitmiyor sigara içer mutfakta yere düşürür almz halımi yaktı hep afedersiniz lavobaya girer bazen sifona basmaz heryeri kirletiyor kıyafetlerini saçar arkasından temizlerim anlmyrm ben bu adamı tiksiniyorum artk ya

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız valla sifonu cekmiyirsa gotunu de yikamiyodur iyyyy
tarafından
İykkk pis su olmasa temiz olurmu önce şu sona peçete
(2,350 puan) tarafından
Onu bilemem belkide yikamiyordur
tarafından
İyy ki valla temizleme ona ders olsun başka tuvalet varmi
(2,350 puan) tarafından
İki tane vr  canm smdi msj attm güzelce yazdm ins anlar beni akşamda konucam ben klozeti kullanmyrm o yzuden
tarafından
Hım ozaman temizleme kendi temizlesin
-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Hadi dağınıklık neyse de tuvalet işi çok pis mutlaka bu huyundan.vazgeçirmelisin
(2,350 puan) tarafından
Attım msj güzelce yazdm ins. Güzel bı cvp verir
0 oy
tarafından
Sifonu çekmediğin zaman igreniyorum hatta senden bile tiksiniyorum bu kadar da olmaz gibisinden rencide etsen belki dikkat eder kötü bir durum bende eşimden sikayetlenirim asiri titiz oluşu yorar beni ama seninki de kötü en guzeli ortasinin olmasi galiba 
(2,350 puan) tarafından
Öyle dersem küser yeni potuma bak güzelce yazdm eşime
tarafından
Kuserse küssün canim guzellikten anlamiyorsa rencide edeceksin ki akli basina gelsin
0 oy
(85 puan) tarafından
Bu erkeklerinzne çok titizi iyi ne de çok pisi valla benimki de çok titiz hergün halıları kaldırıp indirmeliymişim altını temizlemeliymişim 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Sana bişi diyim mi para cezası koy ciddi ciddi kural koy evde, böyle konusarak olmaz, ben kendime de eşimede ortak ceza koyduk, ben mesela cok bağırıyorum her bağırmaya 50 koyduk, eşim emniyet kemeri takmaz 20 koyduk, yani ben aşırı bağırdıgım öfken nöbeti geçirdiğim için bu 50,mesela sende wc kirli mi kaldı bebeğim ya banyoyu yıka ya da sökül 50 lira hadi bakalım de ama ciddi ol, kendine de koy ki niye tek bana demesin, evin ortak kuralları bunlar de 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 490 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 362 göst.
0 oy
9 cevap 322 göst.

Kategoriler

1,473,789 soru

24,129,752 cevap

333,956 kullanıcı