0 oy
869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,101 puan) tarafından
Delircem artık bebe yağı surmuştuk surmeyn sürmeyin daha çok kucuk blmem ne 3 aylık olcaz .nasipse .bu akşam eşimle yıkayalım dedik ben tam surcektm.surdurtmedi noldu dedm.hayirdir anladım.tabi hemen ya ona bile karışıyor şuan sataşmamak için zor duruyom yayilirsa konak nolcak dedim doktora götürürum dedi gortnlu gorusrken kaynanam bide bebeğin saçları yaglanmiş diyo resmen laf almak için ağzımdan benmi abartiyom ya

27 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Ay her dediğini duyma boşver canm ya hakiki zeytin yağı süğ banyo dan yarım saat önce her dediklerini dinlesek beyin felci geçirrz küçük oldğu için sürülür zaten onlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zeytinyaği şurup tara cnm yikarken 2 3 yikamada gider.
0 oy
tarafından

Canım kayınvaliden ne derse desin sen kendi bildiğini oku hatta konak için hakiki zeytinyağıda sürülüyor boşuna kendine sıkıntı etme ben annesiyim yanlış birşey yapmam çocuğuma de yeterli

0 oy
(41 puan) tarafından
Hic de bisey olmuyor benim kizimin sacinda degil ama kasinin kucuk bir bolumunde konak olmustu, zeytinyagi surup sildim cikti su kaynanalarinizi herseye karistirmayin Allah rizasi icin, cocugun anasi sen degil misin!
0 oy
tarafından
Ben konak oldugunda oğlumda doktora.goturdum..bir şampuan verdi..hemde zeytinyağı sur tara dedi..sonrasında geçti..kazitmistik bizde rahatlasın diye saçını iyi yapmışsınız rahatlar dedi.
0 oy
(867 puan) tarafından
Bizimkide tarakla taradı taradı artı konakları ne zaman taraması bıraktık krem sampuan kullandık bitti önlemini al sonra cık atıyor 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yanlış bir şey yapmamış ki benim kendi Doktorum da Bebe yağı veya zeytinyağı kullan demişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
0 oy
8 cevap 326 göst.
0 oy
2 cevap 382 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,431 soru

24,072,266 cevap

330,734 kullanıcı