0 oy
506 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 27 haftalikk olduk. 

Ama nefes alirken veririken cok zorlaniyorum. Nefes nefeseyim. Ilacimi duzenli aliyorum. Normal mi sizinde boylemi ?

5 Cevaplar

0 oy
(6,074 puan) tarafından
Evet canım bebiş büyüyor 1 haftaya kalmaz normale dönersin 
tarafından
1 haftaya nasil normale doncem ki ben dogana kadar devam eder diyordum
(6,074 puan) tarafından
Bi süre öyle oluyor ama sonra alışıyorsun
tarafından
Swnin demi var?
Ay cok zorlaniyorum artik doktora gidip ilac dozunu yukselttiricektim o kadar yorgun cigerlerim sankii
(6,074 puan) tarafından
Yok bende çok şükür ama hamileyken bazı dönemler nefessiz kalıyordum
tarafından
Bu onun kat kat fazlasi iste ya... cok kogu oluyorum. Rabbim beterinden korusun ama astim cok zormus cok...
-Reklam-
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bir sure sonra geçer canım o. Ben bazen tam olarak dolu dolu nefes almak isterdim alamazdim. Birkaç kereden sonra zorla alırdım. 
tarafından
Aynenn yaa of cok kotu oluyor
0 oy
tarafından
Bende de var canim bir doktora git bence
tarafından
Doktor bana ilacimi verdide acaba hala daralmam nkrmal mi
0 oy
tarafından

Yaa hamılelık ve astım çok zor beee Allah yardımcın olsun canım :(

tarafından
Amin kuzum ya valla cok zor
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bnde.astim hastasıyım 20 haftalık hamileyim normal doğum yapabilecek miyim acba çok korkuyorum bende nefes alamayıp masada kalmaktan
tarafından
Ben ilk dogumumu yaparkende astimim vardi ama usutmedigim surece bise olmazdi sonra evim cok nemli arttii surekli simdi bayagi agirlasiyorum. O yuzden suan ki dogumdan bende korkuyorum balim ya
(1,543 puan) tarafından
Doktora gidicem bende astım için kontrol edip normal doğum yapamaz raporu verilmesi gerekiyormuş artık doktor bilir bakalım sende gitmelisin
tarafından
Ay bunu bilmiyordum ya. Muhakkak gidecegim cok tesekkur ederim kuzum bilgilendirdin.. Senden duymasam belki direk normale giderdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esr kr (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 404 göst.
16 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,935 cevap

330,144 kullanıcı

...