0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar iki doğum yaptım ikisinde de suni sancı aldım çok zorlandım 21 yaşındayım 3. Bebeğime hamileyim epidural düşünüyorum.. Sizlerde nasıl oldu epidural gerçekten sancısız mı yan etkileri varmı acaba ?❤️

7 Cevaplar

0 oy
(15,584 puan) tarafından
Doğuma girerken sancim  vardı öncesinde hiçbirşey hissetmiyorsun iğne vurduktan 5 dk sonra bütün sancılar gidiyor 
(7 puan) tarafından
Özelde mı doğum yaptınız fiyat ne kadar ödediniz?
(15,584 puan) tarafından
Özelde
 geçen sene şubatta yaptım doğum  900 civarıydı sanırım tam bilmiyorum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden kimse cvp vermemiş burda epidural yaptıran biçok kadın var
0 oy
(905 puan) tarafından
Evet gerçekten sancısız ve hiçbir yan etkisini görmedim canım
0 oy
tarafından
Bunda da normal yapmanı öneririm iki normal doğum yaptım üçüncüyü dediğin gibi oldu ama mecburen yapıldı sezeryan eğer kendi tercihin ise normal doğum yap bacım pişman olursun 
(9,610 puan) tarafından
Tabiki de illaki zordur o sancıyı çekmek her yiğidin harcı değil ama bak sezeryan dedin yine etlerim çekildi sanki. :/
Hamileler kısmında bi bayan vardı normal doğumdan korkuyorum panik atak var sezeryanla doğum yapmak istiyorum diye post açan bi bayana sezeryanla yağ aldırır gibi çocuk cikariyosunuz demişti yani sanci çekmeyen anne olmuyo demeye getirdi ve o kadar tuhafıma gitmişti ki yani bu insanlar sezeryan doğumu neden küçümserler ben anlamıyorum ve bunu söyleyen de bıçak altına yatmış biri pess dedim resmen
tarafından
Küçümseme ile ne alaka arkadaşım ben zorluğundan bahsediyorum ve farkındaysan sezeryan daha zor diyorum
(905 puan) tarafından
Bunu sana dememiş canım sadece bir olaydan bahsetmiş:)
tarafından
Bende bana dediğini sandım :) teşekkür ederim
(9,610 puan) tarafından
Yok canım sana demedim aylar önce böyle biseye şahit oldum da onu anlattım ☺️ yani demek istediğim sen ben başkası zor diyo ama kimileri de yağ aldırma gibi görüyo sezeryanı
0 oy
(6 puan) tarafından
Ben de epidural yaptırdım. Doğum anına kadar sancısızdı. Ancak doğumda sancı vardı tabii. Herhangi bir yan etkisi olmadı. Yine olsa yine yaparım
0 oy
tarafından
Bende istedim ama doktor doğumu yavaşlatir diye yapmadı  bende senin gibi.mahvoldum kesinlikle epiduralli yap yapanlar çok memnun
0 oy
tarafından
Benimki epiduralli Yedi ama açılmam olmadı suni sancıyla doğum yaptım o sancıyı hissettim Bi saat filan agrı azalıo somçnra gene sancı başlıyo bir gün boyunca sancı çektim ben hastanede

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,217 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 113 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sibos76 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 124 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu