0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sorum başlıkta bu isimi ilk kez duydum kızımdaki lekeler sanırım önemli bişi mi sabah ilk işim götürmek olacak:ermm:

7 Cevaplar

+1 oy
(3,152 puan) tarafından
Korkma bnm kızımda o tip Bi cilde sahip ilaç veryo geçiyo canım benim kızıma sabun duş, jeli kolanya parfüm ıslak mendil yasakladı doktr canım Bi hametan bide Bi krem daha verdi 1 tane duş yağı bıodermanın bide banyodan çıkınca krem verdi oda bıodermanın canım sürüyom vücud yağı Bi ömür kullanacak canım bıodermanınkiler özel canım devlet karşılamyo yumurta domates ceviz kaju patlıcan portakal mandalina greyfurt yasak canım asitli oldu için 
(3,152 puan) tarafından
Yorumu düzenledim oku yeniden canım yasak olanlara bak korkma bnm kızımın kolu resmen ciğer gibiydi canım 2 ay geçer gecer dedik saf gibi doktra salı götrdm cumaya hiç bişey kalmadı cocukda
tarafından
Ama kızım yemiyor zaten beni emiyor ben yiyorm benim Sütüm den geçtiği zaman da yapar mı
(3,152 puan) tarafından
Bi süre yeme canım yarın sor doktra istersen Bn yemiyom canım bnm kızım 15 aylık
tarafından
saol cnm allah razı olsun bakalım ne dicek bacakda var bizim başka hiç biyer de yok
(3,152 puan) tarafından
Bizimde direseğinde gögsünde omzunda çocun omzu oyukdu resmen canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Egzama in diğer adı o zaten. 
tarafından
Bilmiyordum cnm ya
0 oy
tarafından
İlk defa duydum cnm 
tarafından
Bende öyle valla
0 oy
(3,834 puan) tarafından
egzama yani canım. alerjiye bağlı oluyor diye biliyorum. bazi besinlere hassasiyeti olabilir. bioderma mustela ürünleri güzel.
0 oy
(184 puan) tarafından
Benim oğlum da da var sürekli tekrarlıyor hep de aynı yerden oluyor sürekli nemlendiriyorum.
0 oy
tarafından
Geçen burda ben post açtım kızımın cildi hassas hemen tahriş oluyo egzema çıkıyo o yuzden primadan başka bez kullanamıyorum diye bazıları beni gösteriş yapıosun bilmem ne demeye getirdi halbuki cildi kuru bebeğimin
0 oy
(11,971 puan) tarafından
Benim onla ilgili postum var bakabilrsn. Baya yazan olmuştu. Hoş biz ne kullansak fyda etmedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Egg417 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 97 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.