0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Sinirden agliyorum ya ben uyku icin oluyorum bu uyumuyor ben ne yapicam bilmiyorum niye evlendim ya ben gul gibi hayatim vardi biktim artik koca derdi cocuk derdi kayinvalde kayinbaba derfi gencecik yasimda curudum ben

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sendeki bu negatif enerji bile etkiliyordur çocuğu sakin ol herkes çekiyor o dediklerini 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahım seni güzel günlere ilistirsin
(72 puan) tarafından
Cok sagol canim
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Psikolojik olarak iyi gorunmuyorsun. O evlada sahip olmak için milyonlar harcayanlar var. Lütfen birinden destek al
0 oy
(54,107 puan) tarafından
bunu sorgulamak icin gec kalmissin. sabirli olman lazim hizimde çileden ciktigimiz anlar oluyo kiziyoruz Rabbim acilarini gostermesin bir gülüşleri ömre bedel uyur elbet dua oku gaz icin masaj yap 
0 oy
tarafından
Sinirden diyorsun Yoksa hiç bişeyi o evlada degişmezsin :) Rabbim tez zamanda rahatlık versin erken yatırma oyala sorma ne zmn isterse ozmn uyut inşallah uyur 
(72 puan) tarafından
Sinirden patlamak uzeriyim beveyime bisey diyince korucu melek oluyorlar basima ama yardima gelince hic kimseyi bulamiyorum
tarafından
Birak yapma sende kalsın elbet biri dönüp yapar Rabbim islah etsin ya nolur bi el atsalar ah şu kaynana
0 oy
(15,910 puan) tarafından
5 dk olsa balkona çok hava ak canım gökyüzüne bak

Gökyüzüne bakmak insanın içini ferahlatirmis 

Ben öyle yapıyorum 
0 oy
(954 puan) tarafından
Ben de aynısını eşime dedim bi kaç kez sinirlenince öfke patlamasından oluyor bebek büyüyor zamanla rahatlarsın her gün aynı saatte yatır takip et gözlerini ovalamaya mizmizlanmaya başlayınca hemen uyut aşırı yorulunca da zorlanır uyumaya 
0 oy
tarafından
Kız açtır belki doyur uyur inşallah takma kafana anne olmak kolay değil bende erken evlendim erken evlenen erken yol alır erken yorulurmuş doğru
0 oy
(162 puan) tarafından
Her halimize şükür bütün gece boyunca uyumayan bi miniğim var benim ama onlar için her şeye değer bence sende üzme kendini eşinden destek almaya bak . Ortak bakmak her şeyin ilacı bu uykusuzluk günlerinde ...
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Aynıyım canım hergun iki çocukla uğraşıyorum iş yemek kendime bile vakit zor ayırıyorum ama sukrum hiç eksik değil canları sagolsun onlar iyi ve güzel bı şekilde yetişkinler ben çürümeye razıyım valla
0 oy
tarafından

Rabbim sabırlar versin yanlız bu şekilde konuşma canım bak bende 3 çocuk var birisi 5 buçuk yaşında birisi 1 buçuk yaşında son beşik 3 aylık oldu çok zor gecem gündüzüm belli değil ancak veren Allah alırda bunu unutma sakın dua et biliyorum çocuk büyütmek çok zor ama yapacak bir şey yok biraz büyüyene kadar idare ediver annesi 

0 oy
(157 puan) tarafından
Sabırlı ol cnm, ben bekarken vurdum duymaz bugün orda yarın başka yerde çalışan gezen biriydim, sonuç 9yaşına ikiz evlat getirdim şimdide 7aylık bebeğim var, hergünümü koşturmayla bitiriyorum ve inan bu durumdan mutluyum zamanla alışıyorsun, evlat çok değerli bişey, unutma o senden başkasına sığınamaz savunmasız melek onlar dua oku rahatla cnm
0 oy
tarafından
Herseye tamamda Çocuk derdi deme canimm. Allah baska dert vermesin şükret bi evladin vaar. Herşey gelir geçer bebeginde büyür.  Rabbim sana bagislasin
0 oy
tarafından
Sakin ol canm belkki biyeri agriyodur yada actrrl

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 567 göst.
0 oy
17 cevap 992 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu