0 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (169 puan) tarafından

Tartışmanın devamı geldi çok detaya girmek istemiyorum haklı olduğumu biliyorum çünkü kavga sırasında bana beğenmiyorsan gidersin dedi yatak odasında uzanıyordu tabi bu konuşma odada geçti şu odadan çık yeteri kadar canımı sıktın bak ben çıkarmıyım seni dedi çıkmıyorum dedim doğru söylüyorsun nankör benim zaten ben hiç birşey beğenmem dimi sen 2000dk 15 gb pakete 100 tl üzeri ver lüksü yaşa bende en düşük paketi yapıyorum ki kocam sıkışmasın dedim benim netimi kullanmayı biliyorsun dedi yetmedi oğlum harf oyuncaklarını kutusuyla düşürdü yataktan kalktı kim bilir ne yaptı gene dedi o ara oğlum anne sadece yere düşürdüm topluyorum dedi bende o sinirle istediğin gibi oyna oğlum dedim çocuğada sardı sonra maddi sıkıntımız yok herşeyi alıyorum dedi bende evet alıyorsun bana korunuyorum diyip benim korunmama müsade etmedin 2. Çocuğu yaptın bu çocuk sadece yapmakla olmuyor bu çocuğun beşik masrafı var ama artık onu al bunu al demiycem çünkü doyumsuzmuşum ya ben dedim sesini yükseltme bana bak zor tutuyorum kendimi dedi kızlar gerçekten şuanda çok üzgünümmm yani böyle karman çorman oldu konudan konuya atladık kavgada ve bana git gidebiliyorsan diyişi 2.3kez oldu 

5 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Üzülme canım yaaa.Ne denie bilmiyorum ki.Sen en iyisini bilirsin bu sözler sinirlemi söylendi yoksa ciddimiydi diye.İnşallah düzelirde bu günleri unutursunuz
(169 puan) tarafından
Çok kırıldımm ama sinirlede olsa bir erkek karısına git o zaman diyemez.. siniri bahane edip o zaman hep kıracak mı
(747 puan) tarafından
Ya kim olsa kırılır çok haklısın.Ama birşey diyemiyorum ki sen ne niyetle söylediğini bilirsin anlarsın
-Reklam-
0 oy
(990 puan) tarafından
Kars-ı tarafı dinlemese bisey diyemiyorum ki bazı kadınlar var utanmasa herşeyi alacak  
(169 puan) tarafından
Evimizde ihtiyacımız olmayan hiç birşey almiyorum ve indirimleri takip ediyorum bebeğimiz doğacak eşim sıkıntıya girmesin diye daha ne yapabilirim
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Canim belki bu aralar biraz streslidir eger hep bu tavir icinde degilse tabiki ... biraz al karsina sakin sakin konus sorunun skntinin derdinin ne oldugunu ogren 
(169 puan) tarafından
Tatlı dillede konuşsam kendini üste çıkarıyor bende stresliyim ama ona bu şekilde yapmıyorum tamam ufak tartışmalar oluyor ama özür diliyorum hamileliğime ver diyorum hatamı kabul ediyorum bu 3. Git diyişi !! Sinirlede söylese kalbim çok kırık
(5,908 puan) tarafından
Anladim canim insaAllah araniz cok guzel olur
0 oy
tarafından
Gitmedigin icin bu 2 3 kez soylmesi canm bi git te gireyim onu 
(169 puan) tarafından
Nereye gideyim ki gidecek kapımın olmadığını biliyor
0 oy
tarafından
Benim eşim de hep sinirle git der sonea sakinleşince sorarım der ki içten gelerek söylemedim gitmeni tabi ki de istemiyorum 
(169 puan) tarafından
Oda öyle diyor :(
tarafından
O zmn sakinleşmesini bekleyin sonra da tavır yaparsınız
(13 puan) tarafından
Canm valla brnimde esim sinirlendigimi agzina geleni soyler oyzuden cidden erkekleri axtirmiycaksin saglari sollari yok. Annem herzamn derki  koca anne baba gibi olmaz ona okadr rahat olmiycaksin sinirlendimi ustune gitmiyceksin haksizda olsa... yoksa sonr akalbini kiricak seyelr spyluyo bak gidicem yerim.yok diyosun madem gidicek yern yok madem icten soylemiyo ozman    onun o raddeye gelmesine izin vermiyceksin velevko haklida olsan.. cunku biz kadinlsr unutamiyoruz onlar agzina geleni soyler ama icten soylemez.. ben yolumu boylr bulfum sinirlendigi an susuyorum sustirurum cunku unutulmiycak seyler sarf ediyor
tarafından
Aynnn öyle bn de susmaya çalışırım: (

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 438 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 594 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,470 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 363 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,491 soru

24,289,339 cevap

343,260 kullanıcı

...