0 oy
751 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben söylerim bide ağlarım azicik ağrım olsa bile :) ilgillenyo hemen bende devamli olsun istedm için sanrm hep söylerim:) o hiç soylemez biz bir süre iş icn ayrıldik korona olmus onu bile demedi ben olsam yedi köye duyurdum:)) 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Soylerim ama cokta pit pit yapmam erkekler bi sure sonra sıkılıyor bu drumdan
-Reklam-
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Yok demem kivrandigimi görünce ne oldu diye sorar 
0 oy
tarafından
Canm demem cunku cok abartiyo 
0 oy
(747 puan) tarafından

Ayy benimkinin ağzında durmza bide abartır amann :D Ben söylerim çok şiddetli birşeyim olursa ama ufak tefekse söylemem panik yapıyo çünkü.Ben bana kızınca ağlıyorum hamileyimde hiç kıyamıyor oda ağlıyor garibim  oyy karısı kurban:D

0 oy
(1,500 puan) tarafından
Ağlaman itici
tarafından
Belli etti kendini yorumundan kuzum☺️
(9,610 puan) tarafından
Allah böyle fesat insanlardan korusun :)) bu kadar da kıskançlık olmaz :) ağlamak diyince oturup hüngür hüngür ağlayacak halin yok ya :) benimde biterim ağırlığında zaten esim yüzümden anlar neyin var diye sorduğunda gözlerim dolar bu tamamen duygusallikla alakalı ama oturup iki göz iki çeşme ağlamıyorum ☺☺☺☺
tarafından
Bende aynı öyle canım bı duygusallık oluo :)aman kocamz oynuo nazimiza derdi de arkadasi germiş sanrm:))
(1,500 puan) tarafından
Cok komiksiniz yaa ağlamayınca ilgilenmiyo heralde kocişleriniz ağlayın bol bol da nazlasın :d
(9,610 puan) tarafından
Zaten ilgilendikleri için gözlerimiz doluyo canim biz ilgi için aglamiyoruz onların ilgisi bize yetiyo  ;)
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Yatak döşek yatana kadar kimseye bişey demem çok ilgi sevmiyorum micmic.
0 oy
(24 puan) tarafından
Bende ayniyim hemen soyleyiveririm azcıkta abartırım 

Ama o da hiç söylemez gercekten

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 198 göst.
8 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 623 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
18 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 286 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,539 soru

24,170,901 cevap

335,846 kullanıcı

...