0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Oğlum cok az idrar yapyor hatta hastane isi olunca hic yapmyorr bende hemen gitmeden karnini doyurup altini alirken takiyorum sonra cikiyoz evden takr takmaz hastaneye gttgmde yapmş oluyor onu kutiya koyup birakiyorum numune yerine sizce hatami yapyorum

Hastaneye gidene kadar yRim saat gecyor aradan arabada kontrol ediyorum yapmamis oluyor hastaneye gidince yapms oluyor

Diger turlu gun boyu hastanede bekliyoruz emziriyorum su veriyorum yine yapmyor

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canim boyle yapmiyorum ama bi sikinti olmaz 
(389 puan) tarafından
Insallah cnmm surekli bakiyorum arabada yapmams oluyor hastaneye gidince yapms oluyor bende hemen onu alp veriyorum
tarafından
Bizde geri eve geliyoruz ya cok iyi yapiyosun
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
4 aylık 2 gün önce gittim ve çişini yapamadı veremedim idrar
(389 puan) tarafından
Bnm oglumda öyle iste cnm bende eczaneden 10 tane torbba aldm hastaneye giderken takyorum
(577 puan) tarafından
Çok uyi canım benim büyük kızımda öyle hastaneye gidince yapmıyorlar idrar torbası deyince veriyorlar mı canım kaç TL mesela bizim ev çok yakın hastaneye  torbayı mi yarım saat durması lazım yoksa cisin mi hani torbayı taksam 1 saat sonra yapsa ben hemen versem olur mu yoksa torbada mi yarım saat içinde takılması lazim
(389 puan) tarafından
En fazla 1 saat icinde getir demisti doktor bana canm bizim burda 75 krş tanesi

Önce altini al sonra bi güzel kurula torbayi tak ve karnini doyur suyunu bol ver sonra hastaneye gidin karnini doyurunca hemen yapyolar
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bir sorun olmaz canım benimde kızım hastanede yapmamıştı beklemiştik baya. Doktor torbayı al evine git evde yaparsa getirirsin hemen demişti. Yani evimin uzaklığını bile sormadan böyle dedi   demekki sorun olmuyor.
0 oy
tarafından
Ben canim hep evde takıp gidiyorum yoksa hastaneye dikılı kazık yapıyor beni sagolsun inat ediyor yapmıyor 
0 oy
(4,558 puan) tarafından
Yok canm olmaz hatta bize evde yapıştır demişti hemşireden bı kaç tane daha istemişti olmazsa diye kutusuyla vermişti ne zaman yaparsa o zaman getir demişti
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bize doktor 20 dk içinde verilmesi gerekiyor dedi hep hatta torbanin doğru çıkarmadığıni söyleyip enfeksiyonlu çıkartıyormus sonda ile alıyorlar bebeğimden 
0 oy
tarafından
Kuzum bende hep evde takarım bakarım yapmamış olursa muayneden sonra eve dönüyorum evde takıyorum tekrar 40 dk içinde eşim götürüyor hastaneye idrarı 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
45 ek yi gecmezse sıkıntı yok cnm. Bizim kızdan almak çok zor iki torba istedim biri olmadı boşa gitti 2. Taktım neşe az bişi yapmıştı evde yapıyorum hastanede yapmadı zor oldu. Özel hastaneydi kutuyuda vermiştim eşime verdim götürdü.
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Sağlık ocağında verirdim ben yarım saat geçmeden getir derlerdi hastanede ise sondajla alırlardı idrarını kızımdan keşke her hastanede uygulansa 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 773 göst.