0 oy
837 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
mesela biirnirinizi sevmediginiz sirf esinizin hatrina biraraya geldiginiz kisilerin kaynana gibi.. laf sokmalarina imalarina yapmak gereken sey nedir. Kaale alip laf dalasimi duymazdan gormezden gelmekmi hangisi kudurtur

30 Cevaplar

0 oy
(6,972 puan) tarafından
Görmezden gelemedigim zaman lafimi sokuyorum. 
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Ben bı kere ne dedim biliyor musun gelmişim 30 yaşıma bana laf sokan birine rastlarsam kaldırıp duvara vurcam dedim eltim yılanı saat başı laf sokardi hiç ses etmiyor yaparım da he sinir gelmesin 
tarafından
eltilerse gicik oluyo dmekki bende gorumce eltiye bedel ahh ah valla insani hayattan sogutiyolar
0 oy
(493 puan) tarafından
Susmak bence susmak en iyi cevaptır hem eşimin hatrina hemde benden büyük olan birine laf söylemem ama keşke kaynanam olsaydı dünyada 
0 oy
(253 puan) tarafından
1-2kere susarım hala devam ederse bende veririm ağzının payını 
0 oy
tarafından
Ağzının ortasına tuvalet terligiyle vurmakk
0 oy
tarafından
Görmezden gelmek tercihim
0 oy
(253 puan) tarafından
Valla eskiden olsa hazır cevap kesilir herkese tık tık cevabını verirdim ama şimdi insan büyüdükçe olgunlaşıyor ve bazen herşeye cevap vermeyi anlamsız bulup aslında susmanın çok büyük bi erdemlik olduğunu anlıyorsun.. zaten şu güzel ağzımı beni anlamayacak mahluklar için yormuyorum artık. İstisnai durumlar dışında çok büyük haksızlığa uğramamışsam kimse için kendimi üzmüyorum. 
0 oy
(643 puan) tarafından
Önceden olsa bisey demez gülüp geçerdim ve sonra kendime dert ederdim niye söyle demedim diye

Artık anında lafını verince susup kalıyorlar artık boleeee
0 oy
(18,460 puan) tarafından
Önceden lafımı esirgemez cevap verirdim. Ama baktım her ne olursa olsun arkamdan konusuyor. Konuştukları kulağıma geliyor  ki biz köy yerinde oturuyoruz burda dedikodu hemen yayılıyor. Artık bişey dediği zaman duymazdan geliyorum cevap dahi vermiyorum. Evime gelip düzenime karışıyor bir şeyi başka bir yere koyuyor. Gittikten sonra tekrar eski yerine alıyorum. Sonra geri geldiğinde bakıyor ki düzelmişim artık ona da karısmamaya başlıyor 
0 oy
tarafından
İnsan yerine koyup kale almam valla bnde 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 431 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 482 göst.