0 oy
838 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
mesela biirnirinizi sevmediginiz sirf esinizin hatrina biraraya geldiginiz kisilerin kaynana gibi.. laf sokmalarina imalarina yapmak gereken sey nedir. Kaale alip laf dalasimi duymazdan gormezden gelmekmi hangisi kudurtur

30 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ağzının payını veririm arkamdan konuşsun istediği kdr arkam duyacak sadece onu 
tarafından
Çok güzel cevap
(7,933 puan) tarafından
Arkam duyacak zaten ahahahahah yıkıldımmm:))))
tarafından
Ensem dönük oraya konuşsun derya Uluğ bize gelsin hahhah
(7,933 puan) tarafından
Ahahahahahh knk modundasin yine
-Reklam-
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Ağzına kürek yapıştırmak 
tarafından
hahahaha keskee
(1,908 puan) tarafından
Ahhahahahaha Allah seni kiZ bayıldım gece gece
(5,397 puan) tarafından
=)) ah ahh olmuyor işte
(6,074 puan) tarafından
Niye kız bahçe küreğini ocakta ısıt sıcak sıcak bi vur
Hadi bi daha konuş de
0 oy
tarafından
Sevmedim insanları insan yerine koyub kale almam 
tarafından
dimi bende oylemi yapiyim soyluyo soyluyo biseyler anlatiyo susuyorum duymamisliga vuruyorum ciddiye almiyorum
tarafından
O konuştu zaman sen kale bile alma gül hetaki daha fazla kudurur
tarafından
peki kuzum  cok sinir olup onun yuzunden esimle tartisiyorm yapmiyim dimi mesela ariyo habire gelin kalin gelin kalin gitmiyorz gene ariyo gelmedjniz diyo moeallerimi bozuyo esimde gitmedik dedigi olmadi  niye trip atiyosun diyo bu konuda napiyim sence
tarafından
Gormezden geldin insanlar için boşuna esinle huzursuz olma kötüde olma ailesini kötüleme de cunku ne desende savunur ve boşuna senden soğur o yüzden gidiyorsanda duyma gorme kale bile alma esinle iyi olmaya calis onların yanında hep gül oraya gitinde yüzün asma alsa bilsinler onlari kale almadini
0 oy
(807 puan) tarafından

Ben ikisini de denedim emin ol kaile almayıp görmezden gelmek daha çok kudurtuyor :D diğer türlü istediklerini veriyorsun onlara 

tarafından
bencedee kuzum cevap versede kavga etsem  doye bekliyo
(807 puan) tarafından
Aynenn canım  ve öylelerinin çenesine baş edemezsin bu kez de haklı olsan bile haksız konuma düşersin.Gerek yok umursama hiç zor olsa da ...
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Takmamak duymazdan gelmek 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
11 yildir asla kötü söz duymadım ama eşimin duyacağı şekilde laf soksa benden önce kocisim cevap verir. Ezdirmez kimselere. Kim olursa olsun. Pasam benim paşam:)
0 oy
(689 puan) tarafından
Ben duruma gore canm kaynanami bazen duymuyorum bazne fazlasiyla cevap veriyorum
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben susamam valla cevabini veririm cunku susunca daha cok tepene çıkıyorlar 
0 oy
tarafından
Görmezden gelnek kudurtur suan görusmuyorum kaynanamla kuduruyo ohh ıyı oluyo normaldede laf soktugunda elestrdgnde cevap bıle vermzdım ıyce delırırdı :):)
tarafından
ohh ahahha
tarafından
En ıyısı ne yorcam beynımı dılımı gerek bıle yok hıc ugrasma laf sokmakla cevapla ne derse sus bak nasıl delırıyo :):):)
0 oy
tarafından
Ben hiç yoklarmış gibi yapıyorum konuşup konuşup susuyorlar 
tarafından
en iyisi kuzum ama cok sinir olup onun yuzunden esimle tartisiyorm yapmiyim dimi mesela ariyo habire gelin kalin gelin kalin gitmiyorz gene ariyo gelmedjniz diyo moeallerimi bozuyo esimde gitmedik dedigi olmadi  niye trip atiyosun diyo
tarafından
Aynen canım onlar yüzünden tartışma Eşinle bak ne güzel gitmek istemiyorsun diye gitmemiş. Tartışma ki mutlu olduğu evi bırakıp gitmek istemez zaten
Sen laf etmedikçe o da kötü olanın kim olduğunu anlar
tarafından
haklisin canim
0 oy
(4,521 puan) tarafından
Yeri gelip laf söylemek yeri gelip umursamamak bence bu ikisini bir arada yaparsan çok kudurur ☺️
tarafından
laf soylimde kaos olsun dye bekliyo kendi zaten
(4,521 puan) tarafından
Haklıysan lafını söyle canım içinde kalmasın
0 oy
(67 puan) tarafından
Boş Ver takma desin desin dursun yerinde çokta tin 
tarafından
tamam kuzum cok sinir olup onun yuzunden esimle tartisiyorm yapmiyim dimi mesela ariyo habire gelin kalin gelin kalin gitmiyorz gene ariyo gelmedjniz diyo moeallerimi bozuyo esimde gitmedik dedigi olmadi  niye trip atiyosun diyo
(67 puan) tarafından
Boş Ver canim eşinle mutluysan takma onları oğulları bekarken beş para etmez evlendiklerinde altından kıymetli olurlar kendine sıkıntı stres etme kim olursa olsun
tarafından
aynen kiymetsiz evlatlari kiymetli oliyo
0 oy
tarafından
Görmezden gelmek 
0 oy
tarafından
Gördüğün kişiyi kaale alma tamamen hayal ürünü gibi düşün :))) halk diliyle kuma patlatan gibi oll ben öyle yaptım en son eltim gelip özür diledi öyle adam yerine koyup muhabbet ettim dene gör
tarafından
tamam kuzum cok sinir olup onun yuzunden esimle tartisiyorm yapmiyim dimi mesela ariyo habire gelin kalin gelin kalin gitmiyorz gene ariyo gelmedjniz diyo moeallerimi bozuyo esimde gitmedik dedigi olmadi  niye trip atiyosun diyo
tarafından
Kız sen benim olayı yaşıyorsun bende böyleydim eşimle sırf gitmek istemediğim için tartışıyorduk hiç yakın değildim aramam sormam uzağım sonuçta bir iki derken yakına taşındım gel git alıştım gidince elimi bişeye vurdurmaz oturtur kaynana ama ben yine yaparım benim derdim eltiyleydi eşim hep görme duyma dedi yaptım yok gibi davrandım herkese sormuş en son aradı bende sorunları anlattım hakkımda konuştuklarıni vs. Ne varsa özür diledi öyle konuşuyorum
tarafından
nedir bu cektigimiz ya
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Laf sokmam ben direk suratına söylerim lafimi.Sustukca tepeme cikar
0 oy
(678 puan) tarafından
Herşeyin yeri ve zamanına göre bazen çok güzel cevabıni  vermek bazende sessiz kalmak ve söylediğine pişman olup üzülmesini sağlamak 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
hiç kaile almam canım 
0 oy
tarafından

Ben artık görmezden, duymazdan geliyorum ve sanırım başardım kudurtmayı. Böyle dewamke:D

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Aman o an yapılacak birşey yoksa sabır =)) intikam soğuk yenen bir yemektir mesela ben evlenirken kaynanam şunu şunu kız tarafı yapar bunlar kız tarafının görevi derdi şimdi dört gözle görümcemin evlenmesini bekliyorum eğer herşeyi kendileri yapmazsa çok pis rezil edeceğim =))) hadi inşallah Allahım amin
tarafından
ay aynenn bense bekliyorum pusuda gormcem evlensin birbir laflari sokuxama
(5,397 puan) tarafından
Allah göstersin o günleri canım =) içime dert oldu
0 oy
tarafından
Duymazdan gelirim. Kendi seslenir dinliyor musun diye. Yoo dinlemiyorum derim. Ben burada boşa mı koşuyorum der. Bilmem belki de oyledir derim. 
tarafından
peki kuzum  cok sinir olup onun yuzunden esimle tartisiyorm yapmiyim dimi mesela ariyo habire gelin kalin gelin kalin gitmiyorz gene ariyo gelmedjniz diyo moeallerimi bozuyo esimde gitmedik dedigi olmadi  niye trip atiyosun diyo bu konuda napiyim sence
tarafından
Eşin senin istediğini yapıyor trip atma kendinden soğutursun bı zaman sonra birşeyden memnun olmayan sorun çıkaran olursun. Sinir olsanda içinde tut.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 431 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 482 göst.
20 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yumudukk (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 679 göst.