0 oy
813 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Nefret ettım esımdende arkadaslarındanda bu köydende bıktım artık.hala 1 lerde eve gelıyo  dısarda cok kötu fırtına var ve gecenkı ruzgarda balkonun lambası kırıldı wc dısarda onun lamba kırık  sobanın kovasını doldurmaya cıkamadjm öküz gibi böğürüyo sobayı yak dıye dedm bu saate kadar gezıpte bu saatte böğürme dedım korkuyorum lamba yok her yer karanlık cık madem yakıyım dedım ayrı yatıyoruz sımdı ınanjn evlılıgımden hc brsey anlamıyorum sankı onun hizmetcisi cocuklarımın bakıcısı gıbı hıssedyorum :(:(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız yapma yapma her dedini yapma bırak bi keresinde o yapsin
tarafından
Yapmasam dövcek bılıyorum :(dagın öküzü
tarafından
Anaaa kız çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim şimdi ailen fln biliyormu bu durumu
tarafından
Suankını mı normal durumlarımı :)
tarafından
Böyle dovemesini
tarafından
Bılıyolar öncekılerını
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiyamam sana kendisi kalksin sobayi yaksin. Eli mi kopmus sana yaktiriyo
tarafından
Ya yakmak falan sorun deıl yakarım her zamankı yaptgm iş ama asırı fırtına var  lamba yanmıyo catıdan sureklı kar dusuyo bıde köpekte var ben wcye gıdelım dedm bı bagırdı hala daha gıdemedım öyle yatcam dusunun cok dusuncesız ılgısız anlayıssız bırı napcam bılmıyom
tarafından
Ailen falan yok mu bu dag ayisinin insanligina kalmissin cok uzuldum valla dusununce
tarafından
Var onlar bosan dıyolar ama oglum cok kucuk ne olursa olsun babasız buyusnler ıstemem ama dua edın bı an önce bısey olsun gdelım su köyden ne görmek ne yasamak ne duymak ıstıyorum
tarafından
Kiz benim boyle babam olcagina olmasa daha iyi derdim ama sen bilirsin ne diyim
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ayyy tam bir ökuzmus kocan 
(1,908 puan) tarafından
Ne işi var be bu saatlere kadar arkadaşlarıyla  evli bir adamin
tarafından
Pislikk adamlar kendılerıne cevırdıler gezıyolar dag ayıları ne işlerı olcak
(1,908 puan) tarafından
Dağ ayısı olan senin kocan kimse kimseyi zorla götüremez eşin istiyoki gidiyo
tarafından
Yanındakıler daha beterler.valla sastım bende napcgmı annemlere gttm 2 hafta kaldım geldım gene aynı
(1,908 puan) tarafından
Laf anlamiyosa eğer o değişmez canim beyni gelişmemiş.demekki daha ergen
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım 
tarafından
Amın cok sağolun
0 oy
tarafından
Normalde köyde mı oturuyorsunuz kuzum köy hayati çok zor hele dediklerin çok daha zor esin anlayışlı olsa keşke 
tarafından
Köye tasınalı 3 sene oldu öncesınde ızmırdeydım.cok sıkıntı hersey ya önmlı deıl zor olsun ama ben onun ıcın geldım bu köye onun ıcın katlanmaya calısıyorum ınsanlarına sıkıntılarına anlaamdgı gbı hc destegıde olmuyo aksıne köstek oluyo :(:(:(
tarafından
Bekarken sadce bayramdan bayrama gelırdım hc sevmezdm :(:(
tarafından
Çok zor kuzum allah yardımcın olsun
tarafından
Amın de zor :( huylu öküz huyundan vazgecmez
0 oy
tarafından
Köye mi tasindinjz
tarafından
3 sene  önce amaa hala sevmıyorum :(
tarafından
Sorun köy değil de eşin gibi geldi bana
0 oy
(804 puan) tarafından
Ah canım ya bende köyde yaşıyorum bilirim çok zor ya hele soba ayrı dert bebeğim çok küçük kış zor geçiyor valla soba yanmayan odanın kapısı açılınca buz gibi oluyor market yok hep evdesin adamlara hava hoş benimki de yasak saatlerine kadar çıkıyorda yasakta evde odun alması mutfakta suların buz gibi olması ah ah hepsini bilirim 
tarafından
Gel bı  sarılıp aglayalım :(aynen kış olmasını hıc ıstemem   kış olunca ıcıme ökuzler oturur .donmus sular buz gıbı odalar  market falan hayal :( valla benı en ıyı sen anlarsın :(
(804 puan) tarafından
Çok iyi anlarım canım sarılalım valla bende doluyum sorma çocuk bir yandan soğuk bir yandan oraya tık havluyu buraya tık havluyu yeter ki soğuk girmesin ah ah bizde gençtikte solduk be :(
0 oy
tarafından
Çok afedersin de hangi dağdan inmiş diyecektim kii esin daha inmemiş çok görmemek lazım. 

Çok samimi söylüyorum ben annemin evinde soba kullanırken en fazla 3/5 kez soba yakmisimdir odun getirmeye diğer kardeşlerim giderdi şimdi annemdeyim annem yine soba kurmuş şuan bike sadece odun atarım 1 haftada sadece 2 kez yaktım sobayı eşime söylemiştim eşimde soba gibisi yok der sen yapacaksan koy ben elimi sürmem dedim 

Ben yapamam açıkçası sevmiyorum kimsede sevmediğim biseyi yaptıramaz kocana bu kadar el pençe olma senin değerini asla bilmez bu saatte geliyorsa ben elimi sürmem ki normalde asla yapan biri değildim
tarafından
Haklısın ne dıyım emın ol bekarken  benmde 1 kere bıle soba yakmıslıgım yok ama elın oglu öyle bı mahvedıyokı herseyı hayattan aldgn zevkın ıcıne edıyo.cocuklar korkuyo  erkeklenıyo yanındakı pıslıklerden alıyo ya öğütünü
tarafından
Oooo isterse babası versin ben yapmam kendimi ezdiremem
0 oy
(14 puan) tarafından
Allah yola getirsin böyle eşleri. Niye köye gittiniz ki canım
tarafından
Amın ınsaallah .öküz  cok sıkılmıs sehırden nefret etmıs ondan
(14 puan) tarafından
Çalışmıyor mu eşin canm.Allah yardımcın olsun
tarafından
Çalışıyo ama pandemı 3 gun ızjn su bu drken cogunluk evdeler sızde bulıyosunuzdur
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Sobayı sana mi yaktırıyor o fırtına da.. yuh ya nerde kaldı onun erkekliği ve babalığı.. 
tarafından
Allah razj olsun keske cıkar bı yolum olsa
(1,018 puan) tarafından
Köy de yaşamak zorundamisin? Şehre taşınsanız?
tarafından
Geldgmden berı söyluyorum tasınmıyo bna dese tasnlım 1 dk durmam burda
(1,018 puan) tarafından
Arkadaş ortamına alışmış o daha gitmez.
tarafından
Aynen ama bende böyle duramıyom durmak ıstemıyom
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Allah sabır versin cnm yaa üzme kendini o öküz kocan yaksın 
tarafından
Insan sabredıyo ama bı sure sonra gemılerı yakmak ıstıyo .yakmaz erkek ya sözde
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Postlarına baktım bir yorumda jopla dayak yedim her yerim morardı demissin :((( canım ya ailen arkanda değil mi niye o hayvan kocanın halkından gelmiyorlar.. Bu arada 3. Ye hamile misin şuan? 
tarafından
Evet hemde bayram gunu ya aılem el ne der derdındeler bıraz .abım tek lafımı beklıyo benım için bıttı de sana yaptklarını burnundan getrym dıyo ama  gerek yok sıddet sıddetı dogrur.cok sukur deılım kanda cıkmadı ama hala adet olmadım
(1,297 puan) tarafından
Bak bu saatten düzelmez hayatı sana zehir etmesine izin verme. Tabi en doğrusunu sen bilirsin ama boşanmak senin ve çocukların için en hayırlı olanı
tarafından
Duzelmıyoda zaten farkındayım ama  2 kucuk cocukla  zor hemde cok zor çalışsam cocuklar nolcak calısmasam bıze kım bakcak vsvs bır suru sorun .
(1,297 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun  cnm
tarafından
Amjn inşaallah
0 oy
tarafından
Yapma kuzum her dediğini hizmetçi değilsin ya 
tarafından
Öyle hıssettryo yapmasan kavga gurultu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.