0 oy
848 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hani oğlum gelsin dediğim için sorun çıkarmışım şimdi sıra siraça mı gelmiş bla bla bla. Numaramı sil beni öldü bil falan dedi baya bağırdı. Anlamıyorum hiçbirşey anlamıyorum benimde Instagramım onun ismi falan vardı beraber olan resimlerimiz vardı hepsini kaldırdım, ismimi kullanmıyor yaptım numarasını sildim

12 Cevaplar

0 oy
(1,517 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kocan gerçekten problemli canım seni üzmek istemiyorum ama ilişkiniz çok sağlıksız seninde pskolojini bozacak, kocanı ikna et ve lütfen yardım alın çok yıpranırsın böyle 
tarafından
Yardım alınacak birşey kalmadı bence kuzum, kelimeler tükendi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne olducanm mevzu ne
tarafından
Kayınbaba çocuğu getir dedi halbuki daha 3 gün önce kayınbabagilden geldim annemgile ne ara özledin, emri vaki yaptı göndermek istemedim sen kimsin lan göndermicen falan dedi. Gönderdim 2 gün gelsin çocuk dedim gelsin dedim diye ben suçlu oldum. Bir insanı bu denli Haklıyken haksız duruma düşürebilir bir insan
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Ne bileyim canm gerçekten yaşın da küçük bu yaşta 2 çocuk sorumluluğu duyarsız bir eş anlayişsz baba.. Allah yardımcın olsun keşke o kadar küçük evlenmeseydin tabi bu kocanın yaptıklarını haklı çıkarmaz ama ne bileyim o yaşta liseye üniye gidiyor kızlar 
tarafından
Zaten tv den kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Eyvahh Eyvah eyi dinleyip ağlıyorum
0 oy
tarafından
Yarin yine barisir askim diye kayıt edersin galiba senin eski kulanci adini hatırlıyorum
tarafından
Hamile olduğum için barışmıştım o zamanda son şans vermiştim oysaki
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ee cocuk.ordami kalacak.
tarafından
Yok kaynıma mesaj attım siraçı getir diye
(3,102 puan) tarafından
Insallah getirirler
tarafından
Getirirler
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Şimdi sen o çocuğu alamicak misin bırak kocanı bebeği almaya bak 
tarafından
Kaynıma mesaj attım yarın getir siraçı diye
(6,073 puan) tarafından
Cevap geldi mi?
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım ya 
0 oy
(627 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah çocukların için dayanıyorsun ama kendini kurtarmaya calis ayaklarının üzerinde dur bu adam çekilmez daha çok gencsin
0 oy
tarafından
Bence arada aileler olduğu için problem yaşıyorsunuz 
tarafından
O ailesine bişey diyemiyor net yani
tarafından
Evet ama sende mesajlarda annemler diyor annemler istiyor tarzı yazmışsın hep iş inada binmiş bence
tarafından
İstiyorlar napim kuzum, tabiki torunları sevmek istiyorlar saçma yani oraya götürmeleri
0 oy
tarafından
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmussun babandan kaçıp iyi bi evlilik yapmak istemişsin belli senin adına çok üzüldüm 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum bebeği al bırakma 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Valla canım hazır o da bitsin istiyor arkanı dönmeden kaç 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 453 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 80 göst.