0 oy
3,195 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Com özür dilerim öncelikle hepinizden akıl istiyorum sizden eşimle cinsel iliskimiz yok bana dokunmuyor uzak hep benimde isteklerim var o eminim kendini rahatlatıyor bende şeytana uyup kendimi rahatlatıyorum bunun günahı kime o kocam olarak bbenimle ilgilenmiyor aldatmiyorumda günahım işliyorum ben çok özür dilerim

27 Cevaplar

0 oy
(867 puan) tarafından

En son biri macun önermişti işe yarıyor diyordu 

(2 puan) tarafından
Ne macunuymuski o
(867 puan) tarafından
Enerji veren cinsinden
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Eşine sebebini sordun mu . Belki kendinden rahatsız olduğu birşey vardır belki senden canım. Yanlış anlama dediğimi kilo vs aldıysan ya da kisisel temizlikte senin hissetmeyip,  eşinin hissettigi birşey varsa çekici gelmiyor olabilirsin.  Haa ama bunların hiç biri engel değil, olmamalı. Bir sıkıntı varsa giderilir bir şekilde.
(2 puan) tarafından
Yok ben kendime dikkat ederim tertemiz olurum duş almadan yatağa girmem belki onun sağlık sorunu vrdir çok konustm ama yok diyeo
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Az önce postuna yanlis anladigimdan ters bi cvp yazdim neysekii özelden hallettik

Yorumuma gelince çok açik yazcam mastı eşinin yaninda yapmayi dene eğer utanmazsan

Cok ilgisini çekersin ve böylelikle iliski konusunda pasif görmez seni aklinda yer edersin

Allahim affet neler yaziyorum
(12,763 puan) tarafından
Senin yanlış anlayıp bide duzeltmeni yesinler:)
tarafından
Anaa kirk yil dusunsem oyle bisu gelmez aklima kiz nasil yapsın kocasinin yaninda gozumun onunde canlandi suan kocamla ben tobest :D
(7,934 puan) tarafından
Seninde linç yedigim icjn yorumumu gizlemeni sevsinler azoş:))))
(7,934 puan) tarafından
Utanmazsa yapsin ne olcakki:))
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Bemim esimde o an odaklanamiuor bem isteyince oluyor  anca  sen bana zamanında çok çektirdin şimdi ben naz yapicam diyor ama en azından  yakinlasma vs şeyler oluyor aramızda  tek sorun  eşim o an odaklanamiuo4 kafasjnda  surekli  borç harc  gecim derdi düşünüyor benimde moralimi kaçırıriular hatta hap kullanıyor  oburku turlu olmuyor  
0 oy
(3 puan) tarafından
Bı ara eşimde aynıydı dogum yaptım sonra kg aldım biraz uzak durmaya basladı zayıfladım geri verdım memlekette kaldım uzak kaldm biraz baya degstır kg aldım donemde benden uzak duruyor hep 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 735 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Isimsizzlii (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ocakk (310 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 275 göst.

Kategoriler

1,469,688 soru

24,075,907 cevap