0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (1,788 puan) tarafından

Kızlar çocukla dışarı çıkmam gerekecek bazen bebek arabasıyla götürücem ama çocuğu kat kat kıyafet bide üstüne battaniye sarıp boğmak istemiyorum bu astronot tulumlar nasıl kullanan varmı bunu giydirince battaniye vs gerekir mi tekrardan 

image

6 Cevaplar

0 oy
(3,209 puan) tarafından
Gerekmez ama bu da sandığın kadar kolay değil bunda da bunalıyorlar. 
(1,788 puan) tarafından
Sıcak tutsun da. Diğer türlü çok dağınık oluyo ya bi yandan battaniye çıkıyo bi yandan kıyafetler yukarı çıkıyo herşey birine giriyo sinir oluyorum pasaklı hissediyorum kendimi sırf o yüzden dışarı çıkmıyorum vallahi
(3,209 puan) tarafından
Haklısın o açıdan rahat tek parça
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tutar cnm bizim tulum olmzsa gündüz gece çıplak gezer iyi bjr kurtarıcı o yüzden ama polyester olmamasına dikkat et
(1,788 puan) tarafından
Bu uyku tulumu değil ama dışarısı için baya kalın yani sıkar mi diye tereddüt ettim işte :/
tarafından
Tmm bizdede iki tane var uyku tulumu ve dışarısı için çok ta güzel sıcak tutuyor
(1,788 puan) tarafından
Valla mi aliyim kız hemen valla çocuğu toplamaktan usandım bi yandan battaniye bi yandan kıyafetler dağınık duruyoduk yanii
tarafından
Ay tabikide bnm annem aldı 4 5 hep onu giydi yeni monta geçtik bunu giydir panduf geçir ayağına birde bere tmmdr paketimiz :D
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bi büyük al rahat giysin çabuk daralıyor sıkmasın..sıcak tutar
(1,788 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Oğlumda da var bu monttan iyi oluyor valla normal kısa montlarda beli açılıyor çok hareketli olduğu için ama bunda öyle bir sorun olmuyor 
(1,788 puan) tarafından
Peki bunu giydirsem başka bişeye ihtiyaç olur mu battaniye falan yoksa tek bu yeterli mi
(14,190 puan) tarafından
Şapka takıyorum bunun sapkasindan kulakları üşüyor çünkü. Eğer baya soğuksa rüzgar falan çoksa bacaklarına bir battaniyesini ya da kendi şalımı örtüyorum kaynanam üşüyebilir diyor benimde içim öyle rahat ediyor
0 oy
(169 puan) tarafından
Kesinlikle giydir ben ilk oğlumda giydirdim o kadar sıcak tutuyor ki çok memnun kaldım 
0 oy
tarafından
Gerekmez bence ve çok kişide gördüm çok sıcak tutar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 690 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (480 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
21 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,205 soru

24,055,115 cevap

329,872 kullanıcı

...