0 oy
638 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (402 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Esim uzakta askerde kaynanamla kalıyorum ve anlaşamıyoruz evimde ayri ama onda kalıyorum ve bu durum beni uzuyor

11 Cevaplar

+1 oy
(6,074 puan) tarafından
Şu görünen numarayı sil başına iş açma 
(402 puan) tarafından
Nsl siliniyor
(6,074 puan) tarafından
Postu sil üstünü karala öyle yeniden aç
Yanlış anlama birisi mesaj atar yada ekran alır gönderir yazını büyük kavga çıkar
(402 puan) tarafından
Tamam tskler
(402 puan) tarafından
Sildim bunu yazdım dert çok bende:(
(6,074 puan) tarafından
Aslında destekçin çok ama belli ki üvey kaynana onları da bastırıyor
Bence fırsattan istifa de ezdirme kendini aramıza mesafe koyalım de çünkü bebegin çok etkilenir
(402 puan) tarafından
Bilmiyorum ki simdi 2 gorumcem yukari geldi sanki ben dusmanmisim gibi bana bakıyorlar ama takmıyycam çünkü zamanında bana yapmadigi şey kalmadı gorumcem 13 ysada bir görsen o çocukluk o saflık o temizlik yok ben hamile kalmak istemiyordum ablamda dedi tugba ilaç iç kalmasın tm dedim sende benim telime gir bu mesaji esime kaynbama gönder bi kavga ettik eşimle ben yine ona bi kelime demedim simdi düşündükçe kendimi yiyorum ama son yarında direk kendi evime gidecem keyfi bilir valla
(6,074 puan) tarafından
Yuh özelinde ne işi var inip ağzını yırtmadın mı terbiyesiz o kadından her şey beklenir uzak dur
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Mesajdan hic bisey anlamadim
(402 puan) tarafından
Evleri  2 kat aşağıda esimin annesi yukarda da üvey annesi var yani asagi derken onu demek istedi
(7,934 puan) tarafından
Valla cnm Allah yardimcin olsun ortada kalmissin sen iki kaynana arasinda
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Bende hiçbişey anlamadim
0 oy
tarafından
Öz kaynanan iyi anladığım kadarıyla sana ozman esinle konuş onun yanında kal bence 
tarafından
Uf millet 1 tane çekemez bu iki tane beynim yandi :)
(402 puan) tarafından
Hic sorma asagu tukursem sakal yukari tukursem biyik
(608 puan) tarafından
Bende de 2 tane var ama çok şükür ikisinden de bir sıkıntım yok :))
(402 puan) tarafından
Ayy hiç sorma bana
(608 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Bosversene benim kendi evik var anne hamileyim biraz anlayisli olun de, bu reamide sil canim telefon numarasi acik acik yazıyor 
0 oy
(2,961 puan) tarafından
Nedeeen korkuyosunn 

Gitme yanina olsun bitsin 

Ezdirme kendini bak ben sana diyorum eger uzerine gelirlerse saç baş dal baak sinirim bozulduu yaaaaa
0 oy
(268 puan) tarafından
Keşke numarayı kapatsaydınız ayrıca neden siz değerinizi düşünüyorsunuz ki biraz ağırlığınızı koyun erken evlenmiş olabilrsiniz ama çocuk değilsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz size kimse değer vermez. Size köle gibi davranmalarına izin vermesin insansiniz bunu saygı çerçevesinde sınırlarınızı koruyarak yapım kimse de sizin sınırlarınızi asmasin 
0 oy
tarafından
Numarasında görünüyor şeytan diyor ara kadını linç et ağzına geleni say kapat tövbe tövbe ya 
tarafından
Uuuu benim gibi düşünen biri daha :)
tarafından
Vallahi ya gelmişiz 2021 yılına hala abuk subuk insanları ezmeye çalışanlar laf sokusturanlar o cahil örümcek kafalar hiç duzelmiyor Allah böyle insanların ömründen alıp sokak hayvanlarına versin inşallah
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence gözüken numarayi sil hemen sonra belli olmaz biri mesaj atar dedikodunu yapiyor falanndiye başına iş alma 
0 oy
(2,961 puan) tarafından
 editorler falan duzenleyemezlermi numara gozukuyoo ya turlu turlu insan var 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Telefon numarasi gozukuyor canım resmi sil

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 188 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Budr (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 591 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evli .cocuklu3 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 776 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde sadiye (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,140 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde tugceoztekin91 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,470 soru

24,072,703 cevap

330,768 kullanıcı

...