0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (2,975 puan) tarafından

Kizlar artik kafayi yemek uzereyim 2 aydir benim butun sinirlerim bozuldu 

8 aylik ve 22 aylik oglum var 2 aydir gece 3 yada 4 te uyuyolar her yolu denedim yook yemin ediyorum saat 1 de uyusalar şukr ederim şoyle anlatiyim sabah saat 12 de falan uyaniyolar bazen 11 de tum buyuk oglum tum gun uyumuyo gece ya 8 ya 9 gibi uyuyo 12 de uyanip gece 4 te zorlaa yatiyo kuçuk oglumda bazen 1 saat gunduz uyuyo oda ayni sekilde 11 de falan uyuyo 12 de uyaniyo 3 de falan uyuyo 

Sizce ben napmaliyim sabah erken uyandirmayi denedim yoook yine aynilar 20 gun ablam kaldi oda gitti şimdi annem gelcek 2 gun kalcak bakalim uykulari duzene gircek mi?

Şunuda soliyim iki oglumda dogduklarindan buyanaa hiç bo zmn normal uyumadilar hep bu sekildeyiz ben napcaam yaa delirmek uzereyim eşimde bitti bende gece olsun istemiyorum artik :'(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabah erken uyanması lazım cano benim kızda öyle geç uyanınca uyku düzenibozuluo
(2,975 puan) tarafından
Vallahi denedim cnm 9 da uyandirdim gunduz 2 saat uyudular aksam yinee aynilar :((
tarafından
Gunduz uykusunu kaçta uyuyolar
(2,975 puan) tarafından
Buyuk hiç uyumuyo
Kucuk gunduz 3 yada 4 te 1 saat uyuyo
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
gunduz erken uyandirmaya calis 7.30 8 gibi , oglen 1 saatten fazla uyumasin  . aksam yorgun dusup uyuyacaktir bence , gece isiklari acma hic , 
(2,975 puan) tarafından
9 da uyandirdim bi kaç keç yine ayni degismediler
Ama deniyim bi belki duzelirler
0 oy
(184 puan) tarafından
Gece 4 te uyuyup sabah 12 de uyaniyolarsa 8 saat uyuyorlar toplamda bu iyi bişey sadece saati duzenlemek gerekiyor onuda şöyle yap. Gece 12 de uyaniyolarmis otomatik olarak alışkanlık olmuş. O yüzden sen onları bir saat önce uyandiracaksin her gece bir saat erken uyandircaksin ve uyuturken de bir saat erken uyutcaksin. Yani gece 11 de uyandır 3 te uyur. Ertesi gün gece 10 da uyandır 2 de uyut. Ertesi gün gece 9 da uyandir 1 de uyut. Akşam kaçta uyurlarsa uyusunlar sen saatinde uyandiracaksin tek çözüm bu. Mesela sadece 15 dk bile uyusalar saati gelince uyandır 
(2,975 puan) tarafından
Tmm deniycem cnm çook sagol
(184 puan) tarafından
Umarım işe yarar kararından vazgeçme ama. Bide uyguladiktan sonra olumlu ya da olumsuz şekilde cevap yazarsan çok sevinirim :) bu akşamdan başla
(2,975 puan) tarafından
Tmm cnm kesinlikle deniycem bi işe yarasin inş post açarim
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Büyük oğlun sabah 8 gibi uyanıp öğlen 1 bucuk saat tek öğlen uykusu yapıp akşam en geç 9 gibi yatmalı. Küçük oğlun sabah yine 8 gibi kalkıp gündüz 3 defa 1 er saat uyku yapmalı akşam en geç 9 da yatmalı. Benim 8 aylık oğlum düzeni böyle

Gündüzleri yorulsun gece iyi uyur mantığına kapılma kesinlikle yanlış. Gündüzleri yorgun geçiren akşam pat diye yataga koyulan cocuk asla kaliteli uyumaz ve böyle düzensizlik oluşur. Gündüz ne kadar kaliteli uyku, ve uyku zamanı yaklaşınca ne kadar sakin ortam oluşturursan o kadar rahat uyur 
(2,975 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm haklisin
0 oy
tarafından
Benim oğlum da 21aylik aynı bu şekilde su an bile uyuyor gece dörtte uyudu uyandırmaya çalıştığımda sürekli ağlıyor ama bizim durumumuz çok farklı baş ağrısı falan yaşıyor
tarafından
Allah razı olsun yani alışkanlık mıdır nedir bilemem ama burda herkes su saatte kalkmalı falan diyor ama bence çocuk nasıl rahat ediyorsa öyle ya herkesin hormonu na göre
(2,975 puan) tarafından
Onlar rahat tabiki cnm ama ben bittim kolumu kaldircak halim kalmiyo
tarafından
Ben kucağımda ayakta evi talan ediyoruz sallanmayi sevmiyor inan çok iyi anlıyorum ama hayırlısı artık ben elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
(2,975 puan) tarafından
Bende çok zor ev işi yapiyorum gece uyusalar gece yaparimda oda yok artik esim gelince hizlica bisiylrr yapiyorum dip kose temizlik olunca ablam geliyo çocuklara bakiyo ben yapiyorum :(
tarafından
Biz ailelerden farklı bı ildeyiz yemek çocuk temizlik derken insan kendinden geçiyor vallahi bı düzen kuramıyor um ama buna şükür
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Oglen 11 12 de kalktığı okuduktan sonra gerisi okumadım 7 8 gibi kalkması lazım en geç 9 ve akşam en geç 11 12 de yatmasi lasim erken kaldir 12 cok geç o saat kalkar ise tabi öğlen uykusu da gec olur gece de geç yatar  
(2,975 puan) tarafından
Kiz denedim valla ama bi arkadas iyi bi yontem onerdi bakalim deniycem onu
0 oy
(652 puan) tarafından
Oğlum da 9 aya kadar hep 10 da uyur sabah 8 9 uyanırdı. Şimdi 3 4 aydır yok gece 12 1 gibi uyuyor sabah da 10 11 gibi kalkıyor gece kaç. Defa uyanıyor onu saymıyorum bile
(2,975 puan) tarafından
Ahhh 12 de 1 de uyusaaa inaan o kadar mutlu olurum ki amaa 4 te uyuyolar duşun
Inşallah duzelirler cnm
(652 puan) tarafından
Zor canım ya bu sefer takati kalmıyor insanın bişey yapmaya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 339 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eslmrvm (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde zmrt_ (1,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,352 soru

24,167,842 cevap

335,707 kullanıcı

...