0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Kızlar benim eski çalıştığım yerden bi arkadasim var şimdi benim tayinim çıktığı için baya uzak kaldık birbirimize aslında çalışırken çok iyi anlasiyorduk hatta kankaydik yani ama sonra araya mesafe girdi Telefondan falan görüşmeye başladık onun oğlu benimkinden iki buçuk ay büyük yani hamilelik sürecinde falan hep birlikteydik ama benim oğlum çok hareketli olduğu için onun oğlundan küçük olmasına rağmen daha erken emekledi daha erken yürüdü şimdi ben WhatsApp durumuna oğlumla hava güzel olduğunda dışarı çıkıyoruz o zaman oğlum yürürken birkaç kere videosunu falan atmıştım ben ne zaman oğlum ile alakalı bir şey paylaşsam WhatsApp durumunda ya da başka bir sosyal medyada O da hemen oğlunu paylaşıyor geçen gün eşim bana hediye almıştı bir demet çiçek belki hatırlarsınız burada da paylaşmıştım ama sonra kaldırdım hemen ertesi gün o da eşinin aldığını yazarak çiçek resmi paylaşmış bunlar birer örnek dahası var sadece bunlardan ibaret değil arkadaşım hala çok seviyorum ama sanki bu aralar biraz art niyet var onun oğlu önceden çok iştahlı bir bebekti benimki hiç emmedi onunki hala emiyor benim oğlum ek gıdaya geçtikten sonra toparlandı kilo aldı onunki ek gıda yiyemedi sevmedi ikide bir de bana seninki yiyor benimki yemiyor falan diye mesajlar atıyoryani ben mi kötü düşünüyorum yoksa bunlar kıskançlık belirtisi mi sizce öyle ise mesafe koymayı düşünüyorum çünkü kıskanç insanlara hiç tahammül edemem

6 Cevaplar

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Biraz kıskançlık var gibi sanki 
-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Kıskanclik demeyeyim de senin hayatın ona cok guzel görünuyordur ve aile içi mutsuzluk varsa onda biraz senin hayatına imreniyor ve özeniyor senin gibi bi hayat yaşamaya çalişıyor gibi geldi kiskanclik sende olmasıni istemez ama kendinde olsun ister ama o sanki sende varken hosuna gidiyor ondada olsun istiyor kıskançlığa yakin bir duygu
tarafından
Aynn artıladım tam demek istediklerimi.yazmışsın
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Eee bebeğinin ağzını mi kapatiyosun yemesin diye :D
(3,550 puan) tarafından
hahaha güldürdün beni canım Allah seni ne yapmasın tabii ki öyle bir durum yok ama her mesajlaşıp konuştuğumuzda ya da her telefondan konuştuğumuzda seninkine güzel her şeyi yiyor seninki yiyor benimki yemiyor falan gibi cümleler kuruyor
(6,190 puan) tarafından
Valla direk şöyle bı doktora gitsin vitamin alsin
(3,550 puan) tarafından
kız ikimizde hemşireyiz zaten üstelik çocuk hastalıkları servisinde beraber çalışıyorduk yani çoğu şeyi ikimiz de biliyoruz doktora falan da götürmüştür garanti
0 oy
tarafından
Ben art niyet görmedim benimde bazen arkadaşlarım bişi paylasr bana ornek olur bende onlardAn esinlenerek paylasm yaparim öyle düşünme bence demesi de çok normal sennki yiyo bemki yemio vs diye bende bı cok arkadasmdan fkir alirm söylerim seni kiskNmasi için gerekli bı neden yok bence sen öyle düşünüo olblrsn canm
0 oy
(649 puan) tarafından
Ssnle sidik yarışında net belli 
0 oy
tarafından
Günahını alıyorsun gibi geldi bana 
(3,550 puan) tarafından
İnşallah öyledir çünkü sevdiğim bir arkadaşım ve arama mesafe girsin istemem zaten fikir almak amaçlı açtım postu da belki ben günahını alıyorum dur

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 478 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 620 göst.
+2 oy
11 cevap 436 göst.
2 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.

Kategoriler