Kızlar benim eski çalıştığım yerden bi arkadasim var şimdi benim tayinim çıktığı için baya uzak kaldık birbirimize aslında çalışırken çok iyi anlasiyorduk hatta kankaydik yani ama sonra araya mesafe girdi Telefondan falan görüşmeye başladık onun oğlu benimkinden iki buçuk ay büyük yani hamilelik sürecinde falan hep birlikteydik ama benim oğlum çok hareketli olduğu için onun oğlundan küçük olmasına rağmen daha erken emekledi daha erken yürüdü şimdi ben WhatsApp durumuna oğlumla hava güzel olduğunda dışarı çıkıyoruz o zaman oğlum yürürken birkaç kere videosunu falan atmıştım ben ne zaman oğlum ile alakalı bir şey paylaşsam WhatsApp durumunda ya da başka bir sosyal medyada O da hemen oğlunu paylaşıyor geçen gün eşim bana hediye almıştı bir demet çiçek belki hatırlarsınız burada da paylaşmıştım ama sonra kaldırdım hemen ertesi gün o da eşinin aldığını yazarak çiçek resmi paylaşmış bunlar birer örnek dahası var sadece bunlardan ibaret değil arkadaşım hala çok seviyorum ama sanki bu aralar biraz art niyet var onun oğlu önceden çok iştahlı bir bebekti benimki hiç emmedi onunki hala emiyor benim oğlum ek gıdaya geçtikten sonra toparlandı kilo aldı onunki ek gıda yiyemedi sevmedi ikide bir de bana seninki yiyor benimki yemiyor falan diye mesajlar atıyoryani ben mi kötü düşünüyorum yoksa bunlar kıskançlık belirtisi mi sizce öyle ise mesafe koymayı düşünüyorum çünkü kıskanç insanlara hiç tahammül edemem