0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,063 puan) tarafından

Yemiom icmiom veremiom  yaaa agliycam simdi:'(

13 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin bacım ya takılma bu kadar

(2,063 puan) tarafından
Aminn canimm takintliyim baya kilo konusunda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spor da yap canm arada olur öyle duraklamalar. Biraz fazla hareket et rejime devam et vermeye devam edersin 
(2,063 puan) tarafından
Ay insallah veriim  bu arlar spra ara vermiştim
tarafından
Verirsin canm mralini bozma
(2,063 puan) tarafından
Insalalh canim veririm yaa
0 oy
(13,438 puan) tarafından

Ahh bende 59da :ermm:

(2,063 puan) tarafından
Ayt ne güzel  canimm keşke olabilisem
(13,438 puan) tarafından
Bende 54 55 olmaya calisiyrm kız gitmiyo 5 kilo yapisti bana :D
(2,063 puan) tarafından
Bahasa yapıştı kizzz asla gitmiyor hahahs
0 oy
(466 puan) tarafından
Yemeyip içmemekle olmaz orda takılıp kalırsın metobolizmayı hızlandırman lazım ben diyetisyenle 75den 59a düştüm doğumdan sonra hepsini verdim sana tavsiyem bol su ve öğünleri atlama sakin. Sabah aç karnına ılık suya bir çay kaşığı elma sirkesi ve yarim limon sıkıp içiyorum gün içinde yediğin herşey direk wcdesin ve metabolizmayı hızlandırıyor ara öğün meyve ve cig badem  çığ findik türk kahvesi tüket saatleri ayarla
(466 puan) tarafından
Hı tamam canim :)  metabolizmayı hızlandırmak senin elinde bol su ara öğün meyve sebze akşam yemeğinde bol salatan olsun en fazla  7i geçmesin akşam yemeğin
(13,438 puan) tarafından
Çok su iciyorum canim gunde en az 3 iciyorumdur. Meyve sebze havuc falan gun icinde çok yiyorum. Makarna pilav ekmek yemiyorum mesela. Ama alisti bunye boyle beslenmeye sanirim. 74.5 la doguma girdim. Bebegim 2 aylikti 60 kiloydum. Şuan 59. Ama dahasi gitmiyor iste. 56 ile hamile kalmistim
(864 puan) tarafından
Tabikide olur emzirirken et tavuk yeşilik bulgur bunlar hep süt yapar ekmek çikolata kilo yapar yani süt yaomaz ki
(2,063 puan) tarafından
Gerçekten verdiyormu canimmm bu yaptığın
(466 puan) tarafından
Tek başına hayır. Ama diyetini tam uygulayıp bu dedigimi de yaparsan evet verdiriyor detox suları da metobolizmayı hızlandırıyor sabah ki limon ve sirkeli su gerçekten cok güzel
0 oy
(15,518 puan) tarafından
Rezene kimyon anason içiyorum kızım 10.5 aylık 78 ile doğuma gittim 56 kiloyum 

Çok kolay kilo verdirdi 

Tabi sürekli içiyorum 
(2,063 puan) tarafından
Hadii yaaa verdiyormu  bu
0 oy
(439 puan) tarafından

Ay kiz bende kac haftadir ortalikta hava atiyorum kilo aldim diye gecen bi baktim 49 kiloyum ya kendimi bildim bileli hep 49:P

(2,063 puan) tarafından
Kizz şenle dgisek kiloları  yaa ne güzellik:):)
(439 puan) tarafından
Ay vallah guzel olur kiiiz
0 oy
tarafından
Seni cok iyi anloyirum bende yemedgim halde veremiyidm bi en son stres yapmadim diyet yaptim verdim 
(2,063 puan) tarafından
Diyette  yapiom  amaa veremiom  2 ci çocuğa hamile kalmdan vermem lazim eşim 2 ci diye tuturdu haah
0 oy
(163,332 puan) tarafından
verirsin yaa takma
(2,063 puan) tarafından
Insalllah yaaa
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Canım şaşırtmak lazım bi günlüğüne diyeti boz ye iç ertesi gun kilo vermiş olarak gorceksin kendini
(2,063 puan) tarafından
Hiç sanmiom denedim canimmm daha önce almışım  ama :):):(
0 oy
(416 puan) tarafından
Benim hedefimde 65 olmak yavv :D 
(2,063 puan) tarafından
Bemimde 60 55 arssi  ama olamiom  shshh
0 oy
tarafından
Bugün bende diyete girmeye karar verdim 60 kilo olmuşum gıdım filan çıkmış moralim bozuldu valla 
(2,063 puan) tarafından
Keşke bende 60 inebilsem  benimde kolalarım omzum sirtim her yerlerim  sismis boyun altim  falan yuuzm kuuck kalmış haaj
tarafından
Kız bende yüzden kilo alıyorum gören daha fazla zannediyo balık etmiyim o yüzden daha çok gösteriyorum
(2,063 puan) tarafından
Bemim.safece tek sorun göbek canım o gitse innceik kalcak.hahah
0 oy
tarafından
Kılon ıyı yıne kız 
(2,063 puan) tarafından
Yok canimm yaaa göbek varrr kilom iyi deyil  60 55 olmam lasim
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Yemeyip ,içmezsen verememen normal;)
(2,063 puan) tarafından
Neden
(7,117 puan) tarafından
Canım vücudun için gerekli herşeyi ve yeterli porsiyonu alman lazım. Diğer türlü vücut kendini kıtlık da gibi hissedip yedigin herşeyi depolar arkasının gelmeyeceğini düşünerek. Spor da eklemen çok önemli . Vücudumuz bizim sandığımızdan daha akilli.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 398 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
78 cevap 2,257 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıhanınannesi (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 631 göst.
4 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,067 göst.

Kategoriler

1,468,650 soru

24,061,692 cevap

330,164 kullanıcı

...