0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Kızlar eşimin dedi koronadan vefat etti cenaze şehir dışında sizce gitmek için izin alabilir mi 

7 Cevaplar

0 oy
(13,477 puan) tarafından
Cenazelere katılım yasak degilmi canim. Bizim komsu oldu çocuklari mezarliga bile gidemediler. H.ici ve şehir ici olmasina ragmen
(1,791 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ya bende gitmesini istemiyorum açıkçası ama birşey de diyemiyorum şaşırdım tek ümidim izin alamaması orda herkes hasta benimde yanımda annem var çocuklarım var ne yapıcagimi şaşırdım
(13,477 puan) tarafından
Insallah izin alamaz ya. Geçende kayinvalidemin yengesi öldü ama coronadan degil. Köyleri istanbuldan 2 saat ama gitmedi kimse. Allah korusun kimde ne var belli degil
(1,791 puan) tarafından
Ya gitmemek ayrı gidememek ayrı ben istemiyorum ama diyemiyorum kayınpederimin babası
O da babasını yanliz bırakmak istemiyor bende onu bırakmak istemiyorum ama içim içimi yiyor herkes hasta küçücük köy yeri sağlam olan yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koronadan ölen bi insanın cenazesinde ne işiniz var ya resmen gebermek istiyorsunuz ha kendinizi dusunmuyonuz anlaşıldı da inş başkasının vebaline girmessiniz
(1,791 puan) tarafından
Ben gitmiyorum eşim gitmek istiyor zaten çok üzgün birşey diyemiyorum
tarafından
Gidersen gelme 2 hafta de ozman yanlış yapiyo çok yanlış
(1,791 puan) tarafından
Demeye denilecek çok şey var canımda huzurumuz kaçacak biliyorum çünkü artık tanıyorum onu en son söylenecek lafı ilk söyler sonra pişman oluyor ama kalp kırılıyor işte
İşin en kötü yanı annem bende gider gelir ona birşey bulaşır ya da ben birşey derim o varken tartışıriz ondan çekiniyorum birde
Dedim belki gidemez ki inşaallah birşey demeden de hallolmus olur
İşte şuan 6 buçukta haber geldi diken üstünde bekliyorum arayamiyorum da
Offf :(
0 oy
(1,791 puan) tarafından
?????????????
(2,100 puan) tarafından
İzin isterse verirler büyük ihtimal izinler birinci derece yakıni öldüğü  için verilir ama koronadan olduğu için onu bilemicem bı denesin başınız sağolsun canim
(1,791 puan) tarafından
Sağol canım ben izin alamasin da gitmesin diye umut ediyorum
(2,100 puan) tarafından
Korono olunca vermeyebilirler canim tabi belirtirse
(1,791 puan) tarafından
Hiçbir yerden istemeseler bile iş yerinden isterler herhalde
Bari ordan bir pürüz çıksa
(2,100 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Benimde eşimin dedesi 5 gün önce öldü koronadan, eşim ağlaya zırlaya geldi cenazeye benide getirdi, 2 katlı maske taktım bende 8 saat yoldan geldim polis zaten eşim hemen izin almadan da geçti. Ama hafta sonu bugün izin belgesi isteyebilirler
(1,791 puan) tarafından
İstemişler belli ki birşey diyen de olmamis gittiler eve iki çocuk ve benimde hamile olma ihtimalim var annem bende onun kronik hastalıklari var
Dönünce annesinin evinde kalmasını istesem diyorum ama yine problem çıkacak biliyorum
tarafından
Ne yazık ki biz böyle şeyler söyleyince onlara ters anlıyorlar cenazemiz var acımız var senin derdine bak falan haklıysakta haksız duruma düşürüyorlar bizi. Kavga edip huzursuzluk çıkarıp gitmesende ayıplıyorlar. Seninle aynı durumu yaşadım
(1,791 puan) tarafından
Aynen canım ama sevmek sevdiğini belli etmek artık uzak olmak demek biri gelmeden anlıyorum ben beni düşündüğünü
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Aileden 4 kişi cenazeye katılabilir cnm.
(1,791 puan) tarafından
Valla torunlar oğullar gitti canım
0 oy
tarafından

Ayy gitmesin Covid-19 atlatan birisi olarak diyorum çok zor bütün kemiklerin kırılmış gibi oluyo nefesin daralıyor gitmesin yazık sizede geçer herkes şanslı olamıyor 

(1,791 puan) tarafından
İnan kendimi düşünmüyorum canım çocukları ve annem bende onu düşünüyorum ama gitti yani
tarafından
Offf erkek milletine laf geçmiyo :(
(1,791 puan) tarafından
Maalesef :(
0 oy
tarafından
Korona dan ölen kişinin cenazesine gitmekmi gecen burda öyle olay oldu babaları korona dan öldü çocukları taziyeye giden herkes korona olmuştu bilseler cenazeye gidiyor keserler cezayı 
(1,791 puan) tarafından
Biliyorum canım okudum ama ben okudum bej düşünüyorum ben görüyorum ama anlatamıyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 373 göst.
0 oy
17 cevap 439 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 622 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Senajhkl (929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu