0 oy
2,090 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Erkek kardeşim doğduğunda 9 yaşımdaydım. Benim elimde büyüdü ayağımda sallarken hep şehit tahtında ilahisini söylerdim. O da ayağıma yatıp aba tahta derdi :'( Şimdi kızım diş huzursuzluğu var aklıma geldi söyleyim ayağımda sallayım dedim. Sözlerini unutmuşum netten bakarken hüzünlendim ağlayarak söyledim. Ailemle görüşmüyorum kaçarak evlendim. Bu yüzden kardeşimi çok fazla özledim buraya dökmek istedim içimi:(

image

10 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Mutlumusun bari
(1,169 puan) tarafından
Elhamdülillah çok iyi ve güzel bir aileye gelin geldim mutluyum
(4,850 puan) tarafından
Rabbım daim etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dünyada başa gelebilecek en kötü şeydir heralde aile ile görüşememek düşüncesi bile mahvetti Allah yardimcin olsun 
(1,169 puan) tarafından
Evet bazen diyorum yetimhaneden falan gelseydim bu kadar acı vermezdi bana. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hayat küs kalmak için çok kısa belki bir adım atsan affederler seni anne baba evladına kiyamaz
(1,169 puan) tarafından
Kaçtıktan sonra barışıldı çok uzun mevzular oldu başka şeyler
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Bende kardeşimle görüşmüyorum 1 sene oldu kokusu burnumda :( 1 tane kardeşim var oda benden uzak annem ve babam boşandı 10 sene oldu ama olan bana ve kardeşime oldu ...
(1,169 puan) tarafından
Sizinki de daha farklı bi imtihan. Rabbim sizinde yardımcınız olsun
(14,212 puan) tarafından
İnşallah hepimizin
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Kıyamam sana canım inşallah herşey yoluna girer küslüğünuz biter,bir adım atsan?
(1,169 puan) tarafından
Canım kaçtıktan sonra barışıldı. Ama sonrasın bidaha başka mevzular oldu. Çok değişik düşüncelere sahip bi ailem var. Bi çıkar yol bulunmuyor
(8,061 puan) tarafından
Ölümlü dünya canım kin gutmeye deymez hiçbirşey sen elinden geleni yap kararı onlar versinler
(1,169 puan) tarafından
Yaptım inan ki lohusa halimle neler yaşamıştım bi görseydin. Babam desen evlendiğim günden beri hiç aramadı bile biz gittik bayramda olsun aradık ettik bilmiyorum bekarkende hep sorunluyduk. Vazgeçtiler artık herhalde
0 oy
tarafından

Ben de kaçtım ki aslaaaaa  yapmamam gerekirdi.

Ailem affetti beni .

İnşallah sen de biran önce affedilirsin :(

(1,169 puan) tarafından
Ben iyiki yapmışım diyorum kaçmaktan pişman değilim. Ailemin düşünce yapısı çok acayip değişik. İnşallah sağolasın
0 oy
(1,519 puan) tarafından
İnşallah eskisi gibi olursunuz canm bnm ❤️
(1,169 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Ara canım ya belki oda ozlemistir
(1,169 puan) tarafından
Kardeşimin numarası yok bende :(
0 oy
(54,191 puan) tarafından
senin kizinda ayri bi tatli masallah profil resmini yesinler ☺️ kardeşinle iletisime gecsen oda mi gorusmuyo
0 oy
(704 puan) tarafından
Sanırım ailen benim aileme benziyor.Bende kaçtım annemle 4 ay babamlada 2 buçuk sene sonra konuşmaya başladım.Suan 8 sene oldu ama evime adım atmadilar.Baska ilde oturuyorlar ben gidiyorum 6 ayda bir.Onuda istemiyorlar.3 günde evime döneyim istiyorlar.Bilmiyorum kötü ailede büyük bir imtihan sen eşinden yana sansliymissin bir yorumda mutluyum yazmışsın Rabbim daim etsin.Ben eşimden yana da şanslı değilim ne yazikki.Uzulme sen eşinle mutlu ol kendi aileni büyüt sahip çık onlarıda boşver.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 904 göst.
0 oy
5 cevap 548 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prensesannesi (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 559 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 427 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu