0 oy
222 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (506 puan) tarafından

Kızlar hiç hamile kıyafeti almadım bı tane pantolon aldım üstüme evdekiler idare ediyor. Ama hastane çıkışı için 2 pijama, emzirme atleti filan almam gerekiyor nerden uyguna alabilirim ? Trendyolda filan birkaç tane buldum ama yorumlar hiç iyi degil alışveriş yaptığınız uygun site var mı LCW bakiyorum tanesi en uygun 90 lira pahalı geldi bana bilemedim yani :ermm:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam hamile kiyafetleri daha pahali.oluyir bol al sanki ne olacak lcw en uygun ste hamile giyimde
(506 puan) tarafından
Zaten kıyafet almicam kuzum bı hastane çıkışı için emzirme atleti, 2 pijama filan alcam kıyafet olarak evdekiler idare ediyor. Lcw biraz pahalı gibi geldi düğmeli pijama tanesi 90 lira filan ama başka yoksa yine ordan alcam bende mecbur :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Domino ile pentiye bak canım pijama için hamile diş giyim icin de defacto ya bak lcw den biraz daha uygun fiyatlı onun dışında hm ve boyner de de vardı hamile dış giyim ama oralar da biraz lcw kadar fiyatları 
(506 puan) tarafından
Domino hiç bakmamistim bakayım canım Penti de geçen indirimde güzel şeyler bulmuştum ama sepette dururken tükenmişler kaçırdım :))
tarafından
Hahaha valla milet kapışıyor pentide çok gzuel indirimler oluyor yazın basında 4 mayo yu 1 mayo fiyatına almıştık indirimler takip etmek lazım ")
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Pentinin atletleri ve sütyenleri çok güzel lcwninkiler de iyi o kadar pahalı değildi ben alırken. Pijama biraz şık olsun dersen çoool daha pahalı oluyo
(506 puan) tarafından
Düğmeli pijamalara baktım canım üstü gömlek gibi olanlar emzirirken rahat olsun diye en uygunu 90 liraydı bana fazla geldi biraz sonuçta gece giycem diye :D
(3,209 puan) tarafından
Ha ben atletler için demiştim pijamalar neredeyse hep öyle mağazalarda canım ben normal düğmeli bir model almıştım sonra da giyebileceğim türden.
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım defactodan aldım ben 150 TL'ye iki alt bir üst ama pantolonları kot almadım zaten normalde kot giyen biri degilimcok güzel şeyler vardi
0 oy
(2 puan) tarafından

Selam canım bben Lcw'den aldım. Doğumdan sonra da rahatça giyebileceğim parçalar hep. pijama daha bende almadım  :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
21 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde SweetDreams00 (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 170 göst.
13 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur.06 (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,188 soru

24,082,950 cevap

331,300 kullanıcı

...