0 oy
989 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

image

arkadaslar 105 günlük oğlum bugün sünnet oldu bu ilaçları verdi doktor kremi günde kaç kere süreyim etrafına sür dedi ama etrafı bantlı pipi ucunamı sürsem şimdi ve karton bardak koy dedi bardagı pipisini boyutuyla bir koydumda işlediği zaman çiş bardakta kalmaz mı ve bardağı nasıl ne şekil koycagız sünnet sonrası nasıl bakım yapabilirim kucagıma alıp emzirmeye korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bandını çıkarman gerektiğini söylemedi mı canım kremi dikişli kısımlara sürmen gerekiyo
(47 puan) tarafından
Bant 2 gün sonra cıkck
(9,610 puan) tarafından
Bende bant yoktu sadece gazlı bez vardı onuda eve gelince biz çıkardık demekki her doktor farklı yapiyo yada dikişi farklı o yüzden öyle yapmış bizimkinin estetik dikisti ben kenarına sürüyodum  kremi günde 2 kere
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bardağı kesip koyucaksın diğer postuna da yazmıştım 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Canimm cisi zaten bardaga gelsinn o cis o sargiyi dusurecek çocuğun cisi antibiyotik görevi gorecek anlayacagin , bardagi mutlaka koy,kremide bize baska krem vermisti ben dikis kismina ellerimi yikayip sabah aksam sürüyordum.
(47 puan) tarafından
Bantı 2 gün sonra cıkaracagım demi bant var nasıl süreceğim
(2,018 puan) tarafından
Canim ucu da kapali mi bantin, acıktır acik olan kisma sur. Bizim bandimiz kendi cisiyle ertesi gun düştü.  Doktor zaten gece cis yapar o cis düşürür bandi demisti oyle de oldu. Sonra ilik suya oturttum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 139 göst.
0 oy
10 cevap 241 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ballbadem (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,470,238 soru

24,083,477 cevap

331,326 kullanıcı

...