0 oy
609 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben annemdeyim cenaze kalabalık diye gitmedim anneme geldim çok gelen giden var Korona var. Kayınbaba aradı işte oğlanı yolla birkaç gün kalsın burda dedi. Kıyafet hazırla dedi bezde koy gönder dedi 2 yaşında oğlum. Yok desemde yolla amcası gelip alcak dedi. Öyle sinirlendim ki annesiz çocuk orda ne işi var Allah aşkına birkaç gün. Burda annemgil çocuğuma bakıyor zaten gözümün önünde. Birkaç gün kalsın ben yollarım geri dedi babama ne kadar saçma iş yapıyorlar baba ben zaten oraya maskeyle önlem alıp giderim dedim görürler buna ne gerek var dedim. Sinirden yüzüm kızardı

11 Cevaplar

+1 oy
(1,902 puan) tarafından
Ya sende git yada yollama bu zamanda hiç kimseye güvenme neler duyup görüyoruz televizyonlarda neler izliyoruz annesinin olmadığı biyerde çocuğun bi işi yok bence ben kendi babamla bile yollamadm
tarafından
Söyledim gelim diye gelme dediler
(1,902 puan) tarafından
Olmaz öyle şey cnm birakma çocuğunu sen git seni kovacak değillerya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayinbabam deil kocam söylese yine yollamam normal zamanda olsa yollamam 
0 oy
(17,421 puan) tarafından
Ben olsam asla yalnız yollamam . Ya sende 2 gün git çocuğunla yada yollama.
tarafından
Söyledim gelim diye gelme sen dediler
(17,421 puan) tarafından
Ya şimdi bizim gazımıza gelip kavga etme ama ne bileyim o yaştaki çocuk annesiz napacak. Savunmasiz çocuk başina bişey gelse üzülen sen olursun.
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Kafaları güzel herhalde annesiz körpe çocuğu ne yapacaklar 

Gönderme ne görülmüş ne duyulmuş şey tövbe Allah'ım ya 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sen yollamadiktan sonra bebeğini kimse alamaz
tarafından
Yolla diyorlar yok dedim amcası özlemiş kızım falan vah vah zaten cenaze lanet olsun dedim
(6,190 puan) tarafından
Ozlemisse gelip görsün gitsin.Kimseyle yollama bebegini
0 oy
tarafından
Bana da kaynanam envrakı yapmıştı taşınırken kocamı aramış hazırla oğlanı ben bakarım diye. Bende aradım kaynanayi dedim böyle böyle ben seninle konuştum dedim sana falan anneme gönderiyorum dedim kapattım teli. Ne sınır olmuştum ama ya. Aklı sıra dediğini yaptıracağını zannediyor ama kimle dans ettiğini bilmiyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum canım.. 
0 oy
(163,571 puan) tarafından
Verme sumeyra zoa alamazlar yaa
0 oy
(389 puan) tarafından
Yollayamam. Dersin olur biter kmse zorla alamaz
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Asla yollamazdim ben annesiyim sonuxta yok diyorsam yoktur net yani 
0 oy
(15,296 puan) tarafından
Çok özür dileyerek s.. Ordan ya 2 yaşında bebeyi kim istese yollama. Evlat senin sen de git ya da hayır de direkt kötü ol gerekirse 
0 oy
tarafından
Çocuklarım benm olmadığım yerde birkac gün degil bir kaç saat bile kalamaz. Ağlarsa susarsa kizarsa çocuğu benden başka kimse anlamaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,360 göst.
+2 oy
25 cevap 1,166 göst.
11 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,472 soru

24,184,154 cevap

336,507 kullanıcı